Handige reisgadgets om cadeau te doen voor de vakantie

Als je op vakantie gaat is het fijn om een aantal handige gadgets en producten mee te nemen om je reis nog ontspannener te laten verlopen en hierdoor een nog mooiere reiservaring te beleven. Hieronder vind je een aantal tips van handige gadgets voor de aankomende vakantie. Deze reisgadgets zijn natuurlijk ook ideaal om als origineel cadeau te schenken.

2-in-1-reiskussentje

Of je nu met het vliegtuig, trein, auto, of de bus op vakantie gaat, het is altijd een uitdaging om comfortabel te slapen onderweg. Dit 2-in-1-reiskussentje biedt hiervoor een uitkomst. Aangezien het zowel als een nekkussen kan doen als ook een gewoon kussen. Hierdoor heb je voor elk mogelijk vervoersmiddel een geschikt kussen om onderwerp al tot rust te komen.

Reisset voor in het vliegtuig

Je kent het vast wel; je pakt je tas of koffer in en als laatste zijn je toiletspullen aan de buurt. Hiervoor heb je geen geschikte tas en uiteindelijk belanden de spullen in een plastic zak. Eenmaal aangekomen op het vliegveld wordt je tas bij het inchecken gecontroleerd en blijken een aantal van je meegenomen producten te groot te zijn en worden deze vervolgens in beslag genomen. Daarom is deze geschikte reisset ideaal op cadeau te doen voor de vakantie. Hiermee kun je alle spulletjes in een handige en compacte pas opbergen die tevens rekening houd met de maximaal toegestane grootte van de flesjes.

Steden notitieboekjes

Je wilt je natuurlijk goed voorbereiden op de vakantie en alvast wat aantekeningen maken van mooie plekjes die je wilt bezoeken. Daarnaast wil je leuke ervaringen natuurlijk vastleggen. Die jezelf of een van je vrienden een mooi steden notitieboekje cadeau zodat alle mooie momenten bewaard blijven!

Waterdichte iPad hoes

Lekker een e-book lezen of even je social media checken in het zwembad? Dat kan nu met een waterdichte iPad hoes. Een ideaal geschenk voor iemand die zijn of haar elektronica niet kan missen en toch optimaal wil genieten van het water.

Scratch Map

Een ander mooi cadeau is een scratch map. Hier kun je nadat je weer een nieuw land bezocht hebt het land weg scratchen van de kaart. Hoe meer je reis, hoe kleurrijker je poster zal worden.
Een erg leuk en origineel cadeautje voor de echte reiziger. Mocht je nog meer originele cadeautips willen kijk dan eens op cadeautjes.nl/originele-cadeaus.
We hopen dat deze selectie reisgadgets jouw reis nog onvergetelijker maken!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.