5-Daagse treinreis Schotland

Adembenemende landschappen, historische steden en iconische bezienswaardigheden: je ontdekt het allemaal tijdens een treinreis door Schotland

Een 5 daagse treinreis door Schotland is een goed idee als je even kort weg wilt van huis. Het is zeker niet nodig om lang op vakantie te gaan als je ultieme ontspanning zoekt. Tijdens een 5 daagse treinreis door Schotland kun je eindeloos ontspannen en genieten van al het moois dat dit land je te bieden heeft. Neem plaats in een comfortabele stoel en laat je per spoor langs de mooiste plekken rijden. Je hoeft alleen maar om je heen te kijken om echt helemaal tot rust te komen. Dit is wat de Schotse natuur met je doet. Een treinvakantie door dit land is inspirerend en indrukwekkend. Bij Opreis.nl boek je eenvoudig een 5 daagse treinreis door Schotland.

Veel zien en ervaren tijdens een 5 daagse rondreis door Schotland

Schotland is een prachtig land met een indrukwekkende natuur. Daarnaast kent het land ook tal van bijzondere verhalen en mysteries. Denk maar eens aan het Monster van Loch Ness. Tijdens een 5 daagse rondreis door Schotland ga je de mooiste plekken van het land ontdekken. Bewonder de unieke kastelen en proef van de smaakvolle keuken van het land. Als echte Harry Potter fan wil je zeker ook gaan genieten van een treinvakantie door Schotland. Het is namelijk dé mogelijkheid om in het echt kennis te maken met de Hogwarts Express, ofwel de Jacobite stoomtrein. Het is bijzonder om een omgeving te gaan ontdekken waar je favoriete verhaal zich heeft afgespeeld, toch? Geen Harry Potter fan, maar wel fan van een indrukwekkende natuur? Schotland kent een ongekende schoonheid!

Laat je verrassen door de natuur van Schotland

Het is moeilijk om je de schoonheid van de natuur in Schotland voor te stellen als je het nooit zelf hebt gezien. Voor de natuurliefhebber is dit land gewoon hét land dat je gezien moet hebben. Dit doe je op je gemak en in optimaal comfort tijdens een 5 daagse rondreis door Schotland. Over het spoor wordt je langs de meest indrukwekkende stukjes natuur vervoerd. Vergeet dus zeker niet om vooral veel uit het raam te kijken en weg te dromen. Natuurlijk stap je ook uit op de mooiste plekken, kun je prachtige wandelingen maken én overnacht je in een luxe accommodatie langs de route. De natuur van Schotland behoort zonder twijfel tot de mooiste stukjes natuur ter wereld. Je wilt het zeker gezien hebben!

Schotland is meer dan adembenemende natuur

Het Schotse landschap is al meer dan de moeite waard. Toch heeft dit land je nog zoveel meer te bieden tijdens een 5 daagse rondreis door Schotland. De culinaire tradities zullen je zeker blij verrassen. Daarnaast merk je dat je het gevoel krijgt dat je terug in de tijd bent gereisd. Zeker op bepaalde plekken in het land is dit sterk voelbaar. Je ervaart de rijke historie op een unieke manier. Natuurlijk is er volop gelegenheid om de gastvrijheid van de Schotten te ervaren en je te laten meevoeren door het leven in de mooiste steden van het land. Een 5 daagse treinreis door Schotland is misschien wel de beste break die je kunt krijgen!

Genieten van een rondreis door Schotland op jouw manier

Vind je een 5 daagse treinreis door Schotland voor het mooie net te kort? Geen probleem. Bij Opreis.nl kun je makkelijk extra dagen aan je reis vastplakken. Heb je specifieke wensen? Wil je bepaalde dingen écht gaan zien tijdens je treinreis? Wij gaan graag met je reisplan aan de slag. Wij organiseren voor jou een rondreis door Schotland op basis van jouw voorkeuren. Wij bieden dan ook maatwerk treinreizen voor wie zelf de ideale treinvakantie samen wil stellen. Gewoon even kort tussenuit en genieten van alles wat het Schotse landschap te bieden heeft? Dan ga je genieten van al het moois wat je tegenkomt tijdens een 5 daagse rondreis door Schotland. Veel plezier alvast!

Als je ervoor kiest om een een 5-daagse treinreis met opreis.nl te maken, kies je voor een avontuurlijke en milieubewuste manier van reizen. Je ontdekt bijzondere bestemmingen waar je met de auto of het vliegtuig niet zou komen, je overnacht in comfortabele accommodaties en je kiest ook nog eens voor minder impact op het milieu. We bieden treinreizen aan door verschillende landen in Europa, van Italië en Portugal tot Schotland en Zwitserland. De voordelen?

  • Alle treinrondreizen starten en eindigen in Nederland
  • De unieke treinreizen zijn samengesteld voor ervaren treinreizigers
  • Je boekt een compleet pakket inclusief alle vervoerstickets en fijne accommodaties
Vanaf
1210
Treinreis Schotland
Reisdagen
10 dagen
Vervoer
A Train A Train
Z Boat Z Boat
Vanaf
1210
Vanaf
1170
Treinreis Schotland Caledonian Sleeper
Reisdagen
10 dagen
Vervoer
A Train A Train
B Night train B Night train
Z Boat Z Boat
Vanaf
1170

Inloggen