Eco-vriendelijke vakantie per trein

Treinvakanties Europa

Vanaf
1400
Reisdagen
9 dagen
Vervoer
A Train A Train
B Night train B Night train
Z Boat Z Boat
Vanaf
1400
Vanaf
1180
Treinreis Schotland
Reisdagen
10 dagen
Vervoer
A Train A Train
Z Boat Z Boat
Vanaf
1180
Vanaf
1590
Treinreis Poolcirkel Express
Reisdagen
11 dagen
Vervoer
A Train A Train
B Night train B Night train
Z Boat Z Boat
Vanaf
1590

De drie voordelen van een

Treinvakantie

Treinvakanties zijn duurzaam

Treinvakanties zijn duurzaam

Kies je voor een treinvakantie in Europa, dan kies je voor 5 tot 11 keer minder impact op het milieu dan bij een vliegreis. Reizen en duurzaamheid gaan op deze manier volledig hand in hand.

Treinvakanties zijn avontuurlijk

Treinvakanties zijn avontuurlijk

Geniet van oogstrelende landschappen, kom op plekken waar je anders niet zou komen en ontmoet andere reizigers en locals. Aan avontuur geen gebrek tijdens een vakantie per trein.

Treinvakanties zijn ontspannen

Treinvakanties zijn ontspannen

Vakantie per trein is ontspannen. Geen gedoe op het vliegveld, de vakantie begint zodra je in de trein stapt. Staar onbezorgd uit het raam, lees een boek en praat bij met je reispartner.

Lees onze treinvakantie reviews

Treinvakantie ervaringen

Reisbureau gespecialiseerd in treinvakanties

Opreis.nl – Treinvakanties

Bij Opreis.nl vind je de mooiste treinvakanties in Europa. Onze volledig verzorgde treinvakanties zijn inclusief tickets met plaatsreserveringen, OV-vriendelijke hotels met ontbijt én 24/7 telefonische ondersteuning via ons eigen spoednummer. Zo doen we met ons kleinschalige team van treinspecialisten alles om te zorgen dat je zorgeloos kunt genieten van je treinvakantie.

Kies je voor een treinvakantie in door de adembenemende natuur van Noorwegenu of Schotland? Een treinvakantie met de heerlijke gastronomie van Italië of Spanje? Of een treinrondreis over ‘s werelds mooiste treintrajecten in Zwitserland? In ons aanbod met eco-vriendelijke treinvakanties vind je het allemaal. Benieuwd naar het verhaal achter Opreis.nl en onze liefde voor treinreizen?

Lees alles over onze duurzame missie en maak kennis met onze treinspecialisten, die niet kunnen wachten om ook jouw onbezorgde treinreis te organiseren.

Ook eco-vriendelijk op treinvakantie?


Op rondreis met de trein

Geheel verzorgde treinvakantie

Bij Opreis.nl boek je een geheel verzorgde treinvakantie. Van comfortabele accommodaties tot de treintickets en informatie over de bestemming, alles wordt voor je geregeld. Je kunt vooraf ontworpen treinreizen boeken, maar ook een treinreis aanpassen als je wensen net iets anders zijn.

Waarom op treinvakantie?

Met de trein op vakantie is avontuurlijk, duurzaam en ontspannen. De impact op het milieu is wel 5 tot 11 keer minder dan wanneer je met het vliegtuig zou gaan en je komt op plaatsen waar je anders misschien wel niet zou komen. Bovendien zie je veel meer van de omgeving en reis je door prachtige landschappen. Ook qua ontspanning zit je goed. Geen uren in de wachtrij bij de security, geen stress omtrent het gewicht van je bagage. Je begint je vakantie ontspannen

Op treinvakantie met de trein

Wil je tijdens één reis meerdere steden ontdekken? Dan is een geheel verzorgde treinvakantie door Europa een echte aanrader. Je reist comfortabel en gemakkelijk van plek naar plek en kunt zo meerdere bestemmingen bezoeken. Vanuit Nederland reis je snel naar steden als Londen, Berlijn, Parijs en Basel. De aansluiting tussen de verschillende steden is vaak goed. Je kunt soms zelfs met de nachttrein reizen, zodat je je tijd overdag kunt besteden aan het ontdekken van de stad. Tijdens een geheel verzorgde treinreis zijn alle treintickets en accommodaties inclusief. Zo hoef jij alleen nog maar te bedenken welke bezienswaardigheden je van je lijstje af wil strepen! Bij Opreis.nl bieden we meerdere treinreizen aan waarbij je een aantal van Europa’s mooiste steden bezoekt, waaronder deze:

Treinreizen voor natuurliefhebbers

Ook als natuurliefhebber is een geheel verzorgde treinreis echt iets voor jou. Ontdek de adembenemende vierduizenders in Zwitserland terwijl je door lieflijke alpenweides wandelt of bewonder de ruige landschappen in Schotland en sluit de dag af met een lokale whisky. Ook Scandinavië biedt prachtige natuur en outdoor activiteiten. Neem vooral eens een kijkje bij onderstaande reizen:

Boek je geheel verzorgde treinvakantie bij Opreis.nl

Als je kiest voor een treinreis met Opreis.nl kies je voor een avontuurlijke en milieubewuste manier van reizen. Je ontdekt bijzondere bestemmingen waar je met de auto of het vliegtuig niet zou komen, je overnacht in comfortabele accommodaties en je kiest ook nog eens voor minder impact op het milieu. We bieden geheel verzorgde treinreizen aan door verschillende landen in Europa, van Italië en Noorwegen tot Schotland en Zwitserland. De voordelen van een treinvakantie?

  • Alle treinrondreizen starten en eindigen in Nederland.
  • De unieke treinreizen zijn samengesteld voor ervaren treinreizigers.
  • Je boekt een compleet pakket inclusief alle vervoerstickets en fijne accommodaties.

Inloggen