Eco-vriendelijk
op vakantie
met Opreis.nl

Eco-vriendelijk op vakantie met Opreis.nl

Bij Opreis.nl gaan duurzaamheid en reizen hand in hand

Bij Opreis.nl werken we vanuit de overtuiging dat reizen en duurzaamheid hand in hand kunnen gaan. Het is onze missie om treinreizen tot een (meer dan) volwaardig alternatief te maken voor auto- en vliegvakanties. Dat doen we door reizigers te inspireren met unieke treinreizen die altijd voldoen aan de drie Opreis.nl basisprincipes: duurzaam, avontuurlijk en ontspannen.

Vanuit deze duurzame ambities hebben we Opreis.nl gelanceerd als nieuw initiatief van Mevo Reizen, dat meer dan 20 jaar ervaring heeft met het organiseren van verre treinreizen. De focus van Opreis.nl ligt op treinreizen binnen Europa zónder vliegreizen, waarmee we de milieu-impact van onze reizen tot het minimum beperken. De resterende CO2-uitstoot compenseren we via een samenwerking met het lokale CO2-compensatieprogramma OXE. Zo maken we reizen niet alleen duurzamer, maar zelfs CO2-neutraal. 

Maak kennis met Opreis.nl

Treinspecialisten

Jan Jaap Meendering
Eigenaar & Treinspecialist

Zo’n 25 jaar geleden begon mijn treinavontuur met mijn eerste échte treinreis, als 10 jarig jochie. Van Moskou naar Beijing per Transsiberië Express. Die fantastische treinreis liet mij niet meer los.

Vele treinreizen later is die liefhebberij meer dan een fulltime baan geworden. Dagelijks ben ik bezig met het uitstippelen en boeken van treinreizen voor reizigers die óók de charme van treinreizen willen ontdekken maar het ‘gedoe’ graag uitbesteden.

Bas Tromp
Eigenaar & Treinspecialist

Met de lancering van Opreis.nl ging voor mij een droom in vervulling: reizen werd mijn werk! Dat ik tegelijkertijd een steentje bij kan dragen aan een duurzamere wereld maakt het werk extra fijn.

Ik zet bij Opreis.nl mijn skills en expertise op het gebied van marketing en strategie in om zoveel mogelijk reizigers te overtuigen dat reizen ook op een duurzame manier kan, zonder concessies te hoeven doen op het gebied van avontuur en comfort. 

Siebrand Jonker
IT- en Treinspecialist

Na mijn stage bij Opreis.nl heb ik de kans gekregen om een vast onderdeel van het jonge Opreis.nl team te worden. Als zeiler gaan duurzaamheid en avontuur hand in hand, en heb ik al veel..

..  van de Europese kust mogen ontdekken. Jan Jaap en Bas hebben mij nu geïntroduceerd in een nieuwe manier om het binnenland van Europa te beleven. Als IT- en Treinspecialist zorg ik dat alle processen binnen Opreis.nl goed en efficiënt lopen.

Ilse Timme
Treinspecialist & Klantgeluk

Het reizen zit in mijn bloed: al op jonge leeftijd heb ik de wereld mogen ontdekken en was ik verkocht. Ik voel me bevoorrecht het reisvirus weer door te kunnen geven aan mijnkinderen. Duurzaamheid..

.. staat bij mij hoog in het vaandel en het reizen per trein is voor mij de perfecte combinatie. Als Treinspecialist en medewerker Klantgeluk ontzorg ik reizigers bij het uitstippelen en boeken van een duurzame, avontuurlijke, en ontspannen Treinreis.

Ivanka van Maanen
Treinspecialist & Klantgeluk

Omdat Opreis.nl duurzaam reizen mogelijk maakt middels indrukwekkende treinreizen, weet ik dat ik mijn plek heb gevonden. Ik zorg ervoor dat alle reizen tot in de puntjes geregeld zijn en haal het meeste voldoening uit een tevreden reiziger!

Amber Lubbering
Stagiair Treinspecialist

 Ik kreeg de kans mijn ideeën te delen en mee te werken aan verschillende projecten. Duurzaamheid is een belangrijk begrip binnen het toerisme, waar ik ook voor mijn opleiding dagelijks mee te maken krijg. Bij Opreis heb ik de mogelijkheid gekregen mee te werken aan het reizen van de toekomst!

Lynn Oosterhuis
Stagiair Treinspecialist

Voor mijn studie Tourism Management zocht ik een stageplek, die ik gevonden heb bij Opreis.nl. De combinatie van klanten de perfecte reis aanbieden aan de klant en dat hierbij ook nog gekeken wordt naar de toekomst, maakte mij direct enthousiast. 

Het helpen van mensen is iets wat ik leuk vind om te doen. Het leukste bij Opreis.nl vond ik dat je samen met het hele team toewerkt naar de perfecte reis van de klant en de klant vervolgens met een glimlach terugkeert.

Daarom boek je
bij Opreis.nl

Eco-vriendelijk

Bij Opreis.nl gaan reizen en duurzaamheid hand in hand. Onze reizen zijn duurzaam en we compenseren de CO2 van alle reizen.

Persoonlijke aandacht

Onze treinreisspecialisten helpen je met aandacht en een lach zodat jij zorgeloos van je treinvakantie kunt genieten.

20+ jaar treinervaring

Moederbedrijf Mevo Reizen heeft al meer dan 20 jaar ervaring met het organiseren van treinrondreizen.

De mooiste treinreizen

Met een team van treinspecialisten  ontwikkelen we bij Opreis.nl unieke treinreizen door Europa. 

Maatwerk treinreizen

Staat jouw droomreis niet tussen ons aanbod? Dan helpen we je graag met een treinrondreis op maat.

24/7 support onderweg

Ervaar je problemen tijdens je treinreis? Onze treinspecialisten staan 24/7 klaar om je telefonisch te helpen. 

Google reviews over treinrondreizen

Ervaringen van treinreizigers

Ook eco-vriendelijk
Treinreizen?

Inloggen