Treinreizen voor senioren

Treinreizen voor senioren

Treinreizen voor senioren bieden een mooie combinatie van avontuur en ontspanning. Je kunt heel Europa ontdekken zonder jezelf zorgen te maken over routes, verkeer en andere stressfactoren. Op een ontspannen wijze reis je door Europa en ontdek je de mooiste plekken die soms per auto niet eens te bereiken zijn. Per spoor reizen betekent ontspannen reizen. Onze treinreizen voor senioren bieden de ultieme combinatie van veiligheid en comfort. Uiteraard zijn de routes zorgvuldig geselecteerd en ook de accommodaties zijn met oog voor detail uitgekozen. Alles om jou te laten genieten van een droomreis die je nooit meer zult vergeten.

Prachtige treinreizen voor senioren die van natuur houden

Europa kent een prachtige natuur. Dit ontdek je zeker wanneer je gaat genieten van een van de treinreizen voor senioren. Reis door de Zwitserse Alpen en geniet van de adembenemende natuur. Bergen, meren en indrukwekkende bossen. Ga de historische steden van Schotland ontdekken terwijl je ook geniet van het ruige landschap waar dit land bekend om staat. Zoek je iets echt unieks? Dan zijn de Noorse fjorden misschien wel een mooi idee voor jou. Jij kiest de bestemmingen en wij zorgen voor een treinreis die perfect bij jou past. Via Opreis.nl kun je de meest onvergetelijke treinreizen voor senioren boeken. Het mooie is natuurlijk ook wel dat wij alles voor je regelen. Het enige dat jij hoeft te doen is ervan genieten.

Kennismaken met een rijke cultuur

Het bijzondere aan Europa is misschien wel dat elk land een eigen cultuur kent. Onze treinreizen voor senioren laten je kennismaken met diverse culturen. Zo is Italië rijk aan cultuur en historie. Er is meer dan genoeg te zien en te beleven. Hou je van warmte? Kies dan bijvoorbeeld voor één van de treinreizen voor senioren naar het mooie Spanje. In de warmte van de zon kun je niet alleen genieten van prachtige wijngaarden en olijfbomen. Je kunt ook proeven van de sfeer op de lokale festivals en marktjes. Natuurlijk zijn er meer mooie landen in Europa te vinden waar je zeker bent van een fijn klimaat. Tijdens onze treinreizen voor senioren ga je gewoon volop genieten van alles van Europa je te bieden heeft.

Treinreizen voor senioren naar diverse landen

Spreekt treinreizen door Noorwegen je aan, maar zijn er een aantal zaken die je graag anders wil? Bijvoorbeeld een extra dag in Bergen of een andere accommodatie? Neem dan contact met ons op via Whatsapp of plan een belafspraak met één van onze treinreisspecialisten. Er is een hoop mogelijk en daar helpen we je graag bij. Hoe meer informatie je al voor ons hebt, hoe beter we de reis op jouw wensen kunnen aansluiten.

Boek een treinreis met opreis.nl

Als je ervoor kiest om een treinreis met opreis.nl te maken, kies je voor een avontuurlijke en milieubewuste manier van reizen. Je ontdekt bijzondere bestemmingen waar je met de auto of het vliegtuig niet zou komen, je overnacht in comfortabele accommodaties en je kiest ook nog eens voor minder impact op het milieu. We bieden treinreizen aan door verschillende landen in Europa, van Italië en Portugal tot Schotland en Zwitserland. De voordelen? Alle treinrondreizen starten en eindigen in Nederland De unieke treinreizen zijn samengesteld voor ervaren treinreizigers Je boekt een compleet pakket inclusief alle vervoerstickets en fijne accommodaties.

In alle comfort genieten van de treinreizen voor senioren

De treinreizen voor senioren zijn ideaal om in alle comfort en luxe te gaan genieten. De Europese landen hebben veel te bieden. Hier hoef je niets van te missen als je alles vanuit een comfortabele stoel in een trein kunt bewonderen. Van heuvels en besneeuwde bergtoppen tot adembenemende bossen en bruisende steden. Tijdens onze treinreizen voor senioren ga je het allemaal meemaken. Boek direct jouw unieke treinreis en ga alvast genieten van de voorpret. Het wordt een onvergetelijk avontuur om naar uit te kijken.

Vanaf
1660
Reisdagen
9 dagen
Vervoer
A Train A Train
B Night train B Night train
Z Boat Z Boat
Vanaf
1660
Vanaf
1690
Treinreis Noorwegen
Reisdagen
9 dagen
Vervoer
A Train A Train
Z Boat Z Boat
Vanaf
1690
Vanaf
1210
Treinreis Schotland
Reisdagen
10 dagen
Vervoer
A Train A Train
Z Boat Z Boat
Vanaf
1210

Inloggen