Treinreizen Duitsland

Wijngaarden, heuvelachtige landschappen en dorpen met vakwerkhuizen: je ziet het allemaal tijdens een treinvakantie in Duitsland.

Waarom een treinreis door Duitsland?

Wanneer je graag een treinrondreis wil maken die niet te ver van huis is, dan is een treinvakantie in Duitsland een echte aanrader. Je legt nooit hele lange trajecten af en Duitsland is een ontzettend veelzijdig land. Van hippe steden zoals Berlijn en Hamburg tot idyllische dorpen met kleurrijke vakwerkhuizen, je vindt er voor ieder wat wils. Of wat dacht je van de groene omgeving rondom de Moezel? Ook wijnliefhebbers zijn hier op de juiste plek. Fans van de bergen kunnen hun hart ophalen in het zuiden van het land. Tijdens een treinreis door Duitsland met Opreis.nl kun je genieten van een gevarieerd programma en de regio naar keuze op een duurzame manier ontdekken.

Treinvakantie door Duitsland

Wil je op treinvakantie door Duitsland? Kies voor Opreis.nl Tijdens deze treinvakantie ontdek je de Moezelregio en de Rijnvallei. Deze omgeving staat bekend om zijn Middeleeuwse kastelen, historische steden en groene hellingen met wijngaarden. Je zit bijna nooit langer dan twee uur in de trein en je bent een week onderweg. Ook kun je naar hartenlust winkelen en zijn er verschillende musea die je kunt bezoeken.

Treinreizen door de prachtige heuvels in Duitsland met Opreis.nl 

Wanneer je kiest voor een treinreis met Opreis.nl kies je voor een avontuurlijke en milieubewuste manier van reizen. Je ontdekt bijzondere bestemmingen waar je met de auto of het vliegtuig niet zou komen, je overnacht in comfortabele accommodaties en je kiest ook nog eens voor minder impact op het milieu. We bieden treinreizen aan door verschillende landen in Europa, van Italië, Noorwegen, Scandinavië tot Schotland en Zwitserland. De voordelen?

– Alle treinrondreizen door Duitsland starten en eindigen in Nederland
– De unieke treinreizen zijn samengesteld voor ervaren treinreizigers
– Je boekt een compleet pakket inclusief alle vervoerstickets en fijne accommodaties

Inloggen