Treinreizen Oost-Europa

Idyllische hanzesteden, prachtige natuurgebieden en vele bezienswaardigheden: ontdek Oost-Europa per trein

Met de trein op avontuur in Oost-Europa

Een treinreis door Oost-Europa is de perfecte keuze als je eens iets anders dan anders wil. In Oost-Europa vind je namelijk een hele hoop onontdekte parels. Van gezellige steden met knusse koffietentjes tot bijzondere musea en mooie natuur, je vindt het er allemaal.Opreis.nl biedt op dit moment drie treinreizen aan door Oost-Europa. Als eerste kun je kiezen uit de treinreis Oost-Europa van 21 dagen. Hierbij reis je van Oostenrijk naar Slowakije, Polen en Litouwen en vervolgens naar Letland, Estland en Finland. Onderweg ontdek je enkele van de mooiste bezienswaardigheden die deze landen te bieden hebben. Wil je de leukste steden van Polen, Litouwen, Letland, Estland en Finland ontdekken tijdens je reis? Dan is de 14-daagse of 17-daagse Rail Baltica iets voor jou.

Rail Baltica

Tijdens de Rail Baltica reis maak je een treinreis door de Baltische staten. Je bezoekt verschillende steden, waaronder het sprookjesachtige Tallinn, het historische Warschau en de moderne stad Helsinki. Je kunt er uren rondstruinen en de mooiste bezienswaardigheden bewonderen. Strijk tussendoor neer op een leuk terras, ga shoppen in de leuke boetiekjes of bezoek een museum. De eerste bestemming tijdens deze reis in de hippe stad Berlijn en je eindigt in Hanzestad Lübeck. Genoeg variatie dus! Uniek aan deze treinreis is dat je ook nog over de langste reguliere veerbootroute in de Oostzee vaart.

Kies voor een persoonlijk samengesteld reisplan op maat

Spreekt een treinvakantie in Oost-Europa je aan, maar zijn er wat dingen die je net graag anders zou zien? Of wil je graag een andere regio ontdekken? Neem dan contact met ons op via whatsapp of plan een belafspraak. Dan kun je bijvoorbeeld extra dagen inplannen of een andere accommodatie kiezen. Er is veel mogelijk en daar helpen we je graag bij. Via whatsapp kun je je wensen aan ons doorgeven. Hoe meer informatie je al voor ons hebt, hoe beter we de reis op jouw wensen kunnen aansluiten.

Treinreizen met Opreis.nl

Wanneer je kiest voor een treinreis met Opreis.nl kies je voor een avontuurlijke en milieubewuste manier van reizen. Je ontdekt bijzondere bestemmingen waar je met de auto of het vliegtuig niet zou komen, je overnacht in comfortabele accommodaties en je kiest ook nog eens voor minder impact op het milieu. We bieden treinreizen aan door verschillende landen in Europa, van Italië en Portugal tot Schotland en Zwitserland. De voordelen?

– Alle treinrondreizen starten en eindigen in Nederland
– De unieke treinreizen zijn samengesteld voor ervaren treinreizigers
– Je boekt een compleet pakket inclusief alle vervoerstickets en fijne accommodaties

Inloggen