Verzekering via Opreis.nl

Verzekering via Opreis.nl

Goed verzekerd op reis met Opreis.nl

Via opreis.nl sluit je snel en eenvoudig een goede reis- en/of annuleringsverzekering af in combinatie met je geboekte treinreis. Als je naar beneden scrolt op deze pagina vind je daar verschillende reis- en annuleringsverzekeringen van Allianz. Zo ga je gerust op reis. Opreis.nl werkt samen met Allianz Assistance.

Sluit voor vertrek je reisverzekering af

Wist je dat een doorlopende reis- en annuleringsverzekering vaak veel voordeliger is dan een kortlopende reis en annuleringsverzekering? Je bent dan een heel jaar verzekerd tijdens alle reizen die je gedurende een jaar maakt én het kost minder dan een kortlopende verzekering. Na een jaar kun je kiezen of je de verzekering stopt óf dat je verzekerd wilt blijven.

Heb je zelf al een reisverzekering of annuleringsverzekering?
Controleer dan goed de polis. Let op zaken als het verzekerde bedrag (€ 1500 of € 3000 per reis), is de verzekering geldig in de landen waar je reis naartoe gaat? Zijn medische kosten en bagagedekking inbegrepen? En belangrijk, wat dekt de verzekering rondom COVID?

Reisverzekering via Opreis.nl
Via de reisverzekering van Allianz Assistance ben je onder andere verzekerd voor diefstal van kostbaarheden, voorwerpen of reisdocumenten (tot maximaal €4000,-) en noodzakelijke (terug)reis- en verblijfskosten ten gevolge van een ongeval/ziekte/ overlijden van jezelf of familie. Verder is het mogelijk jezelf te verzekeren voor reisongevallen en medische kosten. Alle voorwaarwaarden vind je online via de link ‘direct online verzekering afsluiten’.

Annuleringsverzekering via Opreis.nl
Met de annuleringsverzekering van opreis.nl wordt je volledige reissom vergoed op het moment dat je onverwachts niet kan deelnemen aan een reis. Via onderstaande link vind je de voorwaarden en kun je online de annuleringsverzekering afsluiten. Je kunt kiezen voor een dekking tot € 1500 of tot € 3000 per reiziger. Denk eraan dat je tot maximaal 7 dagen na het boeken van de reis de annuleringsverzekering kunt afsluiten.

verzekering Opreis.nl

Inloggen