Luxe treinreis Schotland

Luxe en milieuvriendelijke treinreis door Schotland met prachtige uitzichten en bruisende steden

Luxe treinreis door Schotland

Een luxe treinreis door Schotland biedt je een onvergetelijke ervaring. Een vliegreis is erg belastend voor het milieu. Treinreizen zijn op dit vlak een aanzienlijk betere keuze. Natuurlijk kun je ook met de auto naar het buitenland. Dan is het wel weer jammer dat je veel van de omgeving moet missen omdat je nu eenmaal je aandacht bij de weg moet houden. Nóg een reden om gewoon te gaan genieten van een luxe treinreis door Schotland. Leun achterover. Geniet van een lekker hapje en een drankje. Laat je verrassen door de prachtige uitzichten. Natuurlijk is er ook alle gelegenheid om het land beter te leren kennen. Je stapt uit op de mooiste locaties en verblijft in sfeervolle accommodaties. Ultiem genieten van een goed georganiseerde treinvakantie? Geniet dan van een luxe treinreis door Schotland via Opreis.nl.

Ervaar de magie van een luxe treinreis door Schotland

Je blijft je verwonderen tijdens een luxe treinreis door Schotland. Dit land heeft echt voor elk wat wils. Je geniet van mooie bezienswaardigheden en de rijke historie van het land. Anderzijds word je ook geïnspireerd door de adembenemende natuur en de bruisende steden die in het land te vinden zijn. Tot slot staat Schotland ook bekend om de mysteries die nog altijd niet zijn ontrafeld. Hoe leuk is het om daar eens meer over te weten te komen? Wat is het verhaal achter al die mysterieuze kastelen en hoe zit het nu echt met Nessie? We mogen wel zeggen dat Schotland echt een magisch gevoel teweeg weet te brengen. Jij kunt daar volop van gaan genieten tijdens een luxe treinreis door Schotland.

Je luxe treinreis door Schotland combineren

Bij Opreis.nl kun je treinreizen boeken door heel Europa. Er zijn tal van prachtige landen die het ontdekken meer dan waard zijn. Heb je iets meer tijd en wil je een groter gebied ontdekken? Dan kun je jouw luxe treinreis door Schotland ook combineren met een bezoek aan een ander land. Wat dacht je bijvoorbeeld van een treinreis van 16 dagen waarbij je niet alleen Schotland leert kennen, maar ook een uitgebreid bezoek aan Engeland brengt? Dit is slechts één van de mogelijkheden. Wil je juist een relatief korte treinreis maken? Ook hier bieden wij tal van mogelijkheden toe. Je kunt zelf de duur van je luxe treinreis door Schotland bepalen. Wil je extra dagen bijboeken? Het kan bij ons allemaal. Meer dagen in een bepaalde accommodatie blijven om de omgeving beter te leren kennen? Wij regelen het voor je.

Zien, doen en proeven tijdens je treinreis door Schotland

Een luxe treinreis door Schotland is natuurlijk ideaal als je vooral veel van het land en de natuur wilt zien. Je ziet veel meer dan je vanuit de auto zou doen doordat je per spoor reist. Sommige mooie plekken zijn zelfs niet bereikbaar met een ander vervoermiddel! Dat maakt je luxe treinreis door Schotland echt uniek. Natuurlijk breng je niet al je tijd in de trein door. Je stapt uit in mooie plaatsen en op bijzondere locaties. Zo kun je niet alleen de omgeving beter leren kennen. Je kunt ook proeven van de Schotse keuken en kennismaken met bijzondere bezienswaardigheden. De luxe treinreis door Schotland is een aaneenschakeling van unieke ervaringen.

Een uniek reisplan voor een luxe treinreis door Schotland

Bij Opreis.nl kun je altijd de treinvakantie boeken die perfect bij jou past. Laat je eens inspireren door de reisschema’s op onze website. Je kunt per dag zien wat er op de planning staat en wat je kunt zien en doen. Wil jij gaan genieten van een luxe treinreis door Schotland? Dan bieden wij meerdere mogelijkheden. Dit geldt uiteraard ook voor de totale reisduur. Zit de ideale treinvakantie er voor jou nét niet bij? Dan gaan wij voor je aan de slag en maken we een uniek reisplan op maat voor jouw luxe treinreis door Schotland. Wij realiseren altijd de treinvakantie waar jij van droomt!

Als je ervoor kiest om een Schotland treinreis met opreis.nl te maken, kies je voor een avontuurlijke en milieubewuste manier van reizen. Je ontdekt bijzondere bestemmingen waar je met de auto of het vliegtuig niet zou komen, je overnacht in comfortabele accommodaties en je kiest ook nog eens voor minder impact op het milieu. We bieden treinreizen aan door verschillende landen in Europa, van Italië en Portugal tot Schotland en Zwitserland. De voordelen?

  • Alle treinrondreizen starten en eindigen in Nederland
  • De unieke treinreizen zijn samengesteld voor ervaren treinreizigers
  • Je boekt een compleet pakket inclusief alle vervoerstickets en fijne accommodaties
Vanaf
1210
Treinreis Schotland
Reisdagen
10 dagen
Vervoer
A Train A Train
Z Boat Z Boat
Vanaf
1210
Vanaf
1170
Treinreis Schotland Caledonian Sleeper
Reisdagen
10 dagen
Vervoer
A Train A Train
B Night train B Night train
Z Boat Z Boat
Vanaf
1170

Inloggen