8-Daagse treinreis Zwitserland

Imposante bergtoppen, vredige alpenweides en authentieke dorpjes: een treinreis door Zwitserland brengt je in vervoering

De mooiste 8 daagse treinreis in Zwitserland

Een 8 daagse treinreis door Zwitserland is heerlijk om er echt even tussenuit te zijn. Dit land heeft zo veel moois te bieden. Je wilt de natuur van Zwitserland zeker gaan ontdekken. Denk kan de wilde rivieren die hun weg banen door het landschap. Dat zien we in Nederland eigenlijk niet. Maar denk ook aan de besneeuwde bergtoppen en de prachtig blauwe meren. Zwitserland laat je kennismaken met een natuur zoals je die nog nooit ervaren hebt. Hoe heerlijk is het als je hiervan kunt genieten met een drankje in de hand in plaats van een stuur? Dat is precies wat een 8 daagse treinreis door Zwitserland zo uniek maakt. Ultiem genieten zonder zorgen. Dat wil iedereen wel!

Volop inspiratie tijdens een 8 daagse treinreis door Zwitserland

De natuur heeft een inspirerende werking op veel mensen. We blijven graag even stilstaan als we een mooi stukje natuur zien. Het biedt een moment van rust en ontspanning. De Zwitserse natuur biedt je volop inspiratie. Ga je dit land verkennen tijdens een 8 daagse treinreis door Zwitserland? Dan kun je comfortabel achterover leunen in de trein. Door het raam zie je de indrukwekkende natuur aan je voorbij gaan. Het is een unieke reis waar je gewoon van blijft genieten. Van minuut tot minuut zie je andere schoonheden. De natuur blijft je verrassen. Kies bijvoorbeeld voor de GoldenPass Line of stap in de Gotthard Panorama Express. Jouw 8 daagse treinreis door Zwitserland voert je mee door de mooiste stukjes natuur die het land rijk is.

Verblijven in sfeervolle accommodaties in Zwitserland

Boek je via Opreis.nl een 8 daagse treinreis door Zwitserland? Dan zorgen wij ervoor dat het jou aan niets ontbreekt. Natuurlijk plannen wij de treinreis voor je en garanderen we je optimaal comfort tijdens de ritten die je mee gaat maken. Daarnaast hebben we ook de accommodaties voor je uitgezocht. Je stapt uit op bijzondere plaatsen om kennis te maken met bezienswaardigheden die je niet wilt missen. Aan het einde van de dag kun je je terugtrekken in je eigen accommodatie. Elke accommodatie is even sfeervol en comfortabel. Je voelt je welkom en dat is zeker ook heel belangrijk! In de avonden kun je volgens je eigen schema opladen voor een nieuwe dag vol bijzondere uitzichten vanuit de trein. Dat is ook het mooie van een 8 daagse treinreis door Zwitserland. Geen dag is hetzelfde!

Ervaar het echte Zwitserland tijdens je treinvakantie

Zwitserland is een uniek land. Het kent tal van bijzondere tradities. Je kunt er kennismaken met diverse culturen en je leert meer over de historie. De bezienswaardigheden vertellen elk een eigen verhaal. Daarnaast is er natuurlijk ook volop gelegenheid om te genieten van de Zwitserse keuken. Ontdek smaakvolle gerechten in sfeervolle gelegenheden. Probeer eens iets nieuws of ga mee met de tradities. Het is helemaal aan jou! Je kunt bij Opreis.nl een 8 daagse treinreis door Zwitserland boeken om meerdere prachtige delen van het land te gaan ontdekken. Dit is een land waar je gewoonweg nooit op uitgekeken raakt!

  • Alle treinrondreizen starten en eindigen in Nederland of België
  • De unieke treinreizen zijn samengesteld voor ervaren treinreizigers
  • Je boekt een compleet pakket inclusief alle vervoerstickets en fijne accommodaties
Vanaf
1150
Reisdagen
6 dagen
Vervoer
A Train A Train
B Night train B Night train
Z Boat Z Boat
Vanaf
1150
Vanaf
990
Reisdagen
4 dagen
Vervoer
A Train A Train
Vanaf
990
Vanaf
1660
Reisdagen
9 dagen
Vervoer
A Train A Train
B Night train B Night train
Z Boat Z Boat
Vanaf
1660
Vanaf
2380
Treinreis Zwitserland
Reisdagen
17 dagen
Vervoer
A Train A Train
B Night train B Night train
Z Boat Z Boat
Vanaf
2380

Inloggen