Treinreis Italië

Hoge bergpassen, schilderachtige uitzichten en idyllische dorpen

Rondreis door Italië per trein

Een treinreis door Italië is heerlijk als je lekker veel van dit prachtige land wilt zien. Leun achterover in je comfortabele treinstoel en geniet! Italië is een land met een rijke historie en een romantische sfeer. De indrukwekkende bouwwerken blijven je aandacht vragen en de Italianen zorgen er graag voor dat je je thuis voelt op de sfeervolle terrassen. Tijdens een rondreis door Italië heb je de mogelijkheid om meerdere delen van het land te ontdekken. Elk deel van het land kent eigen kenmerken en eigenschappen. Hierdoor is elk plekje echt uniek. Een treinreis door Italië is daarom inspirerend en enerverend. Wij laten jou genieten van al het moois dat dit land jou te bieden heeft. Jij hoeft alleen maar te ontspannen en te genieten.

Ontdek de mooiste plaatsen tijdens een rondreis door Italië

Italië heeft prachtige steden die je zeker eens gezien wilt hebben. Tijdens een mooie rondreis door Italië kun je de mooiste plaatsen gaan ontdekken. Wat dacht je van Milaan, Florence, Bologna en natuurlijk Rome? Waarom zou je een enkele stad bezoeken als je ze ook allemaal kunt gaan ontdekken? Dit is precies waarom een rondreis door Italië zo ideaal is. Je kunt lekker veel zien en doen in relatief korte tijd. Op deze manier kun je echt het maximale uit jouw vakantie halen. Natuurlijk kun je kiezen voor een lange treinreis door Italië, maar ook de korte treinvakanties in dit land zijn meer dan aan te raden. Gemak en comfort komen samen voor een bijzondere vakantie in dit land.

Comfortabel kennismaken met het prachtige Italië

Je wilt natuurlijk van alles zien en doen als je in Italië bent. Tijdens je vakantie wil je zo veel mogelijk van het land ervaren. Je wilt kennis maken met de Piazza Delle Erbe en je laten verwonderen door het unieke Romeinse amfitheater. Je wilt de overdekte winkelpromenade Galleria Vittoria Emanuelle II in Milaan zien, maar ook de charme van de Toscaanse stad Florence. Het land heeft je zo veel te bieden. Toch ligt het zeker niet allemaal op korte afstand van elkaar. Zelf door het landschap rijden kost veel tijd. Daarnaast moet je de ogen op de weg houden. Hierdoor mis je veel van de unieke uitzichten. Tijdens een treinreis door Italië ga je de mooiste steden en stukjes natuur ontdekken. Je hoeft je ogen niet op de weg te houden. In plaats daarvan reis je in alle comfort per trein van de ene mooie locatie naar de volgende.

Proeven van de heerlijke Italiaanse keuken

Je denkt waarschijnlijk aan pizza en spaghetti als je aan de Italiaanse keuken denkt. Natuurlijk hebben ze dat in overvloed! Toch heeft de Italiaanse keuken nog zoveel meer te bieden. Elk deel van het land heeft unieke gebruiken in de keuken. Maak je een rondreis door Italië? Dan maak je eigenlijk ook een culinaire reis. In elke streek geniet je van andere bijzondere gerechten. Smaakvol en onvergetelijk! Een treinreis door dit land is dan ook zeker aan te raden aan iedereen die van lekker eten houdt. Natuurlijk wil je heerlijke Italiaanse streekwijnen ook niet missen!

Boek jouw ideale treinreis door Italië

Italië heeft veel te bieden. Wil je echt veel van het land zien en ervaren? Dan is een treinreis door Italië zeker een goed idee. Je dagen worden op unieke wijze gevuld, terwijl er natuurlijk ook volop ruimte is voor ontspanning. Boek een treinreis van 15 dagen door Italië en je maakt kennis met alles wat dit prachtige land je te bieden heeft. Liever korter of juist nog langer op treinreis door Italië? Bij ons kan het allemaal. Het is zelfs mogelijk om jouw treinreis door Italië helemaal op maat te laten samenstellen. Wil jij het land op bijzondere wijze gaan verkennen? Wij regelen het voor je!

Vanaf
1820
Treinreis Italië Oostenrijk
Reisdagen
20 dagen
Vervoer
A Train A Train
B Night train B Night train
Vanaf
1820
Vanaf
1370
Treinreis Toscane
Reisdagen
10 dagen
Vervoer
A Train A Train
B Night train B Night train
Vanaf
1370

Inloggen