Treinreizen Zwitserland

Imposante bergtoppen, vredige alpenweides en authentieke dorpjes: een treinreis door Zwitserland brengt je in vervoering

De mooiste treintrajecten ter wereld vind je in Zwitserland

Wanneer je een treinreis door Zwitserland maakt, reis je over enkele van de mooiste treintrajecten ter wereld. Neem bijvoorbeeld de GoldenPass line, een unieke treinreis langs een van de meest adembenemende panoramaroutes van Zwitserland. Ook tijdens de reis met de Gotthard Panorama Express kom je ogen tekort, net als tijdens het traject van Zermatt naar St. Moritz. Denk aan vergezichten op besneeuwde bergtoppen, blauwe meren en ruige rivieren. De Glacier Express waar je tijdens de korte treinreis door Zwitserland mee reist, behoort tot één van de mooiste treinroutes binnen Europa. Wanneer je je vergaapt aan de prachtige uitzichten weet je meteen waarom treinreizen zo fijn is!

Met de trein naar Zwitserland

Met de trein naar en door Zwitserland is een ultiem comfortabele manier van reizen. Het spoornetwerk binnen Zwitserland is ontzettend goed aangelegd en ook de reis vanuit Nederland naar Zwitserland is zo voorbij. Je reist namelijk met de nachttrein vanuit Amsterdam of Utrecht naar Basel. Terwijl je slaapt rij je in ongeveer 10 uur naar deze Zwitserse stad. Vanaf daar reis je gemakkelijk naar andere plekken in Zwitserland, zoals het prachtig gelegen Zermatt. Tijdens onze korte treinreis door Zwitserland verblijf je hier één of twee dagen. Ook kun je vanuit Basel doorreizen naar de bruisende stad Zürich. Eén ding is zeker, Zwitserland heeft alles te bieden voor een spectaculaire treinreis. Gezellige steden, authentieke bergdorpen en sprookjesachtige natuur. Of wat dacht je van de 3452 meter hoge Jungfraujoch, waar je het hoogste treinstation van Europa vindt. Een treinreis door Zwitserland is een perfecte combinatie van natuur en cultuur.

Treinvakantie Zwitserland

Begin je treinvakantie ontspannen met een sneltrein naar Basel, gevolgd door legendarische ritten zoals de Bernina, Glacier of Gotthard Express. Deze routes bieden niet alleen gemak maar dompelen je ook onder in de adembenemende Zwitserse natuur. Door de korte afstanden tussen de spectaculaire locaties ervaar je de ware essentie van vakantie: ontspanning en avontuur, verpakt in het majestueuze Zwitserse landschap.

Boek een treinrondreis door Zwitserland met Opreis.nl

Als je ervoor kiest om een Zwitserland treinreis met Opreis.nl te maken, kies je voor een avontuurlijke en milieubewuste manier van reizen. Je ontdekt bijzondere bestemmingen waar je met de auto of het vliegtuig niet zou komen, je overnacht in comfortabele accommodaties en je kiest ook nog eens voor minder impact op het milieu. We bieden treinreizen aan door verschillende landen in Europa, van Italië en Portugal tot Schotland en Zwitserland. De voordelen?

  • Alle treinrondreizen starten en eindigen in Nederland of België
  • De unieke treinreizen zijn samengesteld voor ervaren treinreizigers
  • Je boekt een compleet pakket inclusief alle vervoerstickets en fijne accommodaties
Vanaf
1150
Reisdagen
6 dagen
Vervoer
A Train A Train
B Night train B Night train
Z Boat Z Boat
Vanaf
1150
Vanaf
990
Reisdagen
4 dagen
Vervoer
A Train A Train
Vanaf
990
Vanaf
1660
Reisdagen
9 dagen
Vervoer
A Train A Train
B Night train B Night train
Z Boat Z Boat
Vanaf
1660
Vanaf
2380
Treinreis Zwitserland
Reisdagen
17 dagen
Vervoer
A Train A Train
B Night train B Night train
Z Boat Z Boat
Vanaf
2380

Inloggen