Treinreis Denemarken

Denemarken is een indrukwekkend land met prachtige steden en een adembenemende natuur

Treinreis door Denemarken

Een treinreis door Denemarken is mooi te combineren met een bezoek aan andere landen. Stap in de Poolcirkel Express en geniet van een reis door Denemarken, Zweden en Noorwegen. Waarom zou je het bij één land houden als je ook meerdere indrukwekkende landen kunt bezoeken tijdens dezelfde reis? Het mooie is nog wel dat je in de trein kunt ontspannen en alle vrijheid hebt om van de uitzichten te genieten. Deze vrijheid heb je in de auto niet. Je moet je aandacht immers voortdurend bij de weg houden. Zo mis je veel van de bijzondere uitzichten. Met een treinreis door Denemarken hoef je niets te missen. Neem een lekker drankje en leun achterover in je treinstoel om van al het moois te genieten. Ideaal!

Bruisende plaatsen bezoeken tijdens je treinreis door Denemarken

Denemarken is een indrukwekkend land met prachtige steden en een adembenemende natuur. Ga je een treinreis door Denemarken maken? Dan hoef je niets van dit alles te missen. Opreis.nl zorgt ervoor dat jij echt optimaal kunt genieten van de mooiste plekken in dit land. Zo breng je de nachten door in prachtige omgevingen en stop je in de meest bruisende plaatsen. Je hebt bijvoorbeeld alle gelegenheid om het levendige Kopenhagen te gaan ontdekken. Combineer je jouw treinreis door Denemarken met een bezoek aan Zweden en Noorwegen? Dan leer je natuurlijk ook daar indrukwekkende steden kennen. Wandel door de straten van Stockholm en ga lekker shoppen in Oslo.

Het wonder van een treinreis door Denemarken in de winter

Veel mensen gaan in de zomer op vakantie. Ga je naar Denemarken? Dan is het zeker ook aan te raden om je reis eens in het winterseizoen te plannen. Waarom? Omdat dat hét seizoen is om je te laten betoveren door het Noorderlicht. In Nederland krijgen we zelden vlagen van dit schouwspel te zien. Soms is het licht zichtbaar met een camera. Ook magisch, maar toch wel even iets anders. Ga je een treinreis door Denemarken, Zweden en Noorwegen maken in de winter? Dan is de kans heel groot dat je het prachtige Noorderlicht met het blote oog kunt aanschouwen. Het is iets dat je gewoon gezien moet hebben. De met sneeuw bedekte bergtoppen maken de magie van een treinreis door Denemarken echt helemaal compleet.

Scandinavië weet alle harten te stelen

Wil je een vakantie beleven die je echt nooit meer zal vergeten? Dan is een treinreis door Denemarken, Zweden en Noorwegen zonder twijfel aan te raden. Scandinavië heeft iets speciaals dat je gewoon nergens anders ter wereld vindt. Het is dan ook niet vreemd dat deze landen de harten van velen weten te stelen. Als jij eens hebt genoten van deze treinreis door Denemarken en de aangrenzende landen, dan durven wij met zekerheid te zeggen dat je dat graag nog eens over wilt doen. Scandinavië is de moeite van het ontdekken meer dan waard. Met het oog op comfort, gemak én het milieu is een treinreis de beste optie om precies dit te gaan doen.

Maak een standaard treinreis door Denemarken eenvoudig langer

Denemarken is een land dat je gewoonweg niet leert kennen in een dag. Het land heeft zo veel te bieden. Je kunt er zo veel zien en beleven. Dit is een land waar je echt de tijd voor wilt nemen. Bij Opreis.nl kun je een treinreis door Denemarken boeken voor de duur die bij jou past. Wij bieden enkele standaard opties aan. Deze opties kun je eenvoudig verlengen met het gewenste aantal dagen als je dat wilt. Langer in een bepaalde plaats blijven? Wij reserveren gewoon wat meer nachten in de accommodatie voor je. Indien gewenst kunnen wij zelfs een op maat gemaakt reisplan voor je samenstellen. Wij willen vooral dat jij optimaal gaat genieten van je treinreis door Denemarken. Daar zorgen wij graag voor!

Boek een treinreis door Denemarken met Opreis.nl

Wanneer je kiest voor een treinreis met Opreis.nl kies je voor een avontuurlijke en milieubewuste manier van reizen. Je ontdekt bijzondere bestemmingen waar je met de auto of het vliegtuig niet zou komen, je overnacht in comfortabele accommodaties en je kiest ook nog eens voor minder impact op het milieu.

Vanaf
2230
Reisdagen
18 dagen
Vervoer
A Train A Train
Z Boat Z Boat
Vanaf
2230
Vanaf
1620
Treinreis Poolcirkel Express
Reisdagen
11 dagen
Vervoer
A Train A Train
B Night train B Night train
Z Boat Z Boat
Vanaf
1620

Inloggen