De mooiste Hanzesteden en prachtige onontdekte regio’s

Treinreis Oost-Europa & Baltische Staten

1820
Duur
21 dagen
1820
Duur
21 dagen
Vervoer
A Train A Train
B Night train B Night train
Z Boat Z Boat
Treinreis Oost-Europa

Sprookjesachtige steden, Baltische landschappen en scherpe bergpieken: je komt het allemaal tegen tijdens deze treinrondreis door Oost-Europa. Dit avontuur brengt je van van Oostenrijk naar Slowakije, Polen en Litouwen, waarna je doorreist naar Letland, Estland en Finland. Ook de Duitse stad Lübeck, de laatste stop van de reis, is een onontdekte parel. De afwisseling tussen verschillende steden en natuurgebieden - die vaak op de UNESCO Werelderfgoedlijst staan - zorgt ervoor dat je je geen seconde verveelt en in korte tijd vele hoogtepunten van je lijstje af kunt strepen. Ook de manier van reizen is afwisselend, want naast de trein reis je namelijk ook enkele keren met de boot. Op deze manier ontdek je de bijzondere landschappen ook eens van een andere kant!

Dag tot dag

Dag 1

Nederland - Wenen

bed icon Nightjet

De dag dat de treinreis door Oost-Europa gaat beginnen is aangebroken! Je hebt vandaag nog rustig de tijd om je laatste spullen in te pakken, want de nachttrein van Amsterdam naar Wenen vertrekt pas in de loop van de avond. Terwijl jij lekker geniet van je nachtrust brengt de trein je in ongeveer twaalf uur naar de hoofdstad van Oostenrijk.

Vandaag heb je de hele dag de tijd om Wenen te ontdekken. Begin de dag met een koffietje in een traditioneel Weens koffiehuis en bezoek bijvoorbeeld het prachtige Schloss Schönbrunn, waar je uren rond kunt struinen in de weelderige tuinen. Het is één van de belangrijkste culturele erfgoederen van het land. Ook de bekende Naschmarkt met zijn vele delicatessen en leuke eettentjes is een aanrader.

Na een lekker ontbijt heb je nog flink wat tijd om deze fijne stad te ontdekken, want de trein naar Bratislava vertrekt pas ’s avonds. Maak vandaag bijvoorbeeld een stadswandeling door het oude centrum of bezoek Schloss Belvedere, minder groot dan Schloss Schönbrunn maar minstens zo mooi. Ook de Spittelberg buurt is een bezoekje waard, hier vind je allerlei leuke boetieks en cafés. In de avond reis je in iets meer dan een uur met de trein naar de Slowaakse stad Bratislava.

Upgrade: Het is ook mogelijk om in plaats van per trein met de boot over de Donau naar Bratislava te reizen. Laat het ons weten wanneer dit jouw voorkeur heeft.

Tijd om de prachtige hoofdstad van Slowakije te bewonderen. In die unieke architectuur vind je invloeden van verschillende landen en religies terug, wat het straatbeeld erg bijzonder maakt. Het is een vrij kleine stad, maar toch valt er genoeg te zien, zoals het oude stadhuis, waarvan een deel gotisch is, maar je vindt er ook renaissance en barok in terug. Vanaf de toren heb je een mooi uitzicht over de stad. Ook het plein Hviezdoslavovo Námestie, waar je ook het nationale theater van Slowakije vindt, is een bezoekje waard.

Vandaag gaat de treinreis na een energierijk ontbijt verder Slowakije in. Je reist via enkele overstappen naar de prachtige pieken van het Hoge Tatra gebergte, een walhalla voor outdoor- en natuurliefhebbers. Het gebied ligt vlakbij de grens met Polen en je vindt er vele prachtige wandelpaden. Je verblijft vannacht en morgennacht in een berghotel of in het bergdorpje Tatranská Lomnica.

De prachtige omgeving met zijn scherpe pieken en imposante natuur leent zich uitstekend voor het maken van allerhande hikes. Vandaag heb je hier de hele dag de tijd voor. Zo kun je al vanaf je accommodatie een grote wandeling beginnen of eerst omhoog gaan met de lift om daar om je gemak te genieten van het bijzondere uitzicht. Na zo’n actieve dag als deze val je ’s avonds gegarandeerd goed in slaap!

Dag 7

Vandaag laat je de natuur van de Hoge Tatra weer achter je. De treinreis gaat via enkele overstappen richting Krakau. Je bent de gehele dag onderweg, maar gelukkig kun je ondertussen genieten van een prachtig uitzicht over diverse landschappen.

Na een comfortabele nacht in het hotel heb je vandaag alle tijd om Krakau te ontdekken. Het oude gedeelte van de stad staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst en je kunt hier urenlang rondslenteren zonder je te vervelen. Je vindt er hippe koffietentjes, prachtige museums tot fijne terrasjes. Ook kun je een bezoek brengen aan Rynek Glowny. Dit middeleeuwse plein is het hart van de stad en biedt dan ook genoeg bezienswaardigheden aan, zoals de Mariakerk en Sukiennice, de lakenhallen. Op loopafstand van het station vind je de joodse wijk, bekend van de film 'Schindler's List'. Hier even rondlopen is een erg bijzondere ervaring.

Upgrade: Wanneer je jezelf helemaal onder wil dompelen in de geschiedenis, kun je een extra dag in Krakau bijboeken. Je kunt dan het concentratiekamp Auschwitz bezoeken. Deze indrukwekkende plek is 70 kilometer verderop gelegen en is de trip meer dan waard.

Vandaag heb je nog enkele uren om Krakau te ontdekken en vervolgens vertrekt in de loop van de dag de trein naar Bialystok, in het Oosten van Polen. Vroeger was deze stad een florerend textielcentrum en tegenwoordig is het een smeltkroes van culturen. Het is een levendige stad vol kleur en wordt omringd door natuur. Ook de bedenker van de ‘taal’ Esperanto komt hiervandaan. Je vindt er zelfs een standbeeld van deze Lejzer Zamenhof.

Er is vandaag genoeg tijd om Bialystok te verkennen, je verblijft hier namelijk nog de hele dag. Struin rond door het gezellige centrum, strijk neer op een gezellig terras of bezoek het mooie Branickipaleis iets buiten het centrum. Bialystok wordt onder andere omringd door het UNESCO-gebied Bialowieski National Park en je vindt er vele parken, bossen en weelderige zonnebloemvelden. Ook een tripje de natuur in is dus een mogelijkheid.

Dag 11

Na het ontbijt vertrek je per trein van Bialystok naar Vilnius, de hoofdstad van Litouwen. Je komt hier in de avond aan en kunt dus genieten van een heerlijk diner in een lokaal restaurant. Ook kun je alvast de eerste straten van het centrum verkennen.

De binnenstad van Vilnius is knus en compact, waardoor je alle hoogtepunten gemakkelijk al wandelend af kunt gaan. De stad heeft een oud centrum, maar ook een modern stadscentrum. Het oude centrum staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst en is vooral bekend vanwege zijn vele kerken en de 16e-eeuwse universiteit. Vanaf de toren van de St. Johanneskerk heb je een prachtig uitzicht over de stad.

Vandaag gaat de treinreis verder richting Riga. De treinreis duurt ongeveer zeven uur en onderweg kun je genieten van de Baltische landschappen. Aan het eind van de middag kom je aan in Riga, de hoofdstad van Letland. Struin door de talloze smalle straatjes, flaneer over de pleinen en bewonder de oude binnenstad. Ook deze staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst.

Na het ontbijt kun je verder gaan met Riga ontdekken. In deze gezellige, kleurrijke stad kun je je goed vermaken met het bewonderen van de architectuur in verschillende stijlen. Vanwege de vele bezettingen vind je er romaans, gotisch maar ook barok terug. Voor een mooi uitzicht over de stad moet je bij de St. Peterskathedraal zijn.

’s Morgens vroeg gaat de treinreis verder richting Tallin, de hoofdstad van Estland. Hier kom je na zes uur reizen uitgerust aan, zodat je alvast wat eerste indrukken van deze leuke stad kunt opdoen. Het is één van de mooiste steden van de Baltische staten en het gehele centrum staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst.

Vandaag heb je alle tijd om rond te struinen door het kleurrijke stadscentrum. Neem vooral de tijd voor een hapje en drankje op het gezellige stadhuisplein en bezoek ook zeker de wijk Telliskivi. Op dit voormalig industrieterrein vind je allerlei creatieve conceptstores, unieke barretjes en mooie street art. Ook de prachtige Alexander Nevski-kathedraal mag je niet missen. Is het een warme dag? Ga dan naar Stroomi Beach.

Dag 17

Tallinn - Helsinki

bed icon Hotel Anna Hotel Anna

Na een laatste ontbijt in Tallin stap je vandaag niet op de trein, maar op de boot. Je vertrekt namelijk per pond naar de Finse hoofdstad Helsinki. Helsinki is een moderne stad met vele musea, leuke cafeetjes én mooie natuur. Ook kun je een bezoek brengen aan het oude fort Suomenlinna, een eiland net voor de kust. Je kunt er wandelen of een museum bezoeken. Ook de domkerk van Helsinki is een prachtige bezienswaardigheid.

Dag 18

Helsinki - Lübeck

bed icon Privé hut op de ferry

Vandaag kun je de halve dag nog in Helsinki besteden. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan het Designmuseum, waar je een uitgebreide collectie moderne kunst vindt. Aan het einde van de middag stap je op de boot naar de Duitse havenstad Lübeck.

Dag 19

Dag op de boot

bed icon Privé hut op de ferry

Vanwege het grote stuk dat je moet overbruggen neemt de veerboot naar Lübeck flink wat tijd in beslag, wat maakt dat je ook vandaag op de boot doorbrengt. Onderweg kun je lekker relaxen, genieten van het uitgestrekte uitzicht over zee en gebruik maken van de vele faciliteiten aan boord. ’s Avonds sta je weer met beide benen op land.

De oude stad van Lübeck staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst en dat is niet voor niets, je wandelt namelijk zo een sprookje in! Vandaag kun je de hele dag rondslenteren door geplaveide straten, via kronkelende passages en langs charmante hofjes. Ook de binnenkant van het Rathaus is de moeite waard, net als het uitzicht vanaf de St. Petri.

Dag 21

Lübeck - Nederland

bed icon

Nog één laatste ontbijtje en nog een laatste bezoekje aan wat winkels en dan begint ’s middags de terugreis naar Nederland. Nadat je op de trein bent gestapt sta je na ongeveer zes uur weer op Nederlandse bodem en is er een eind gekomen aan deze prachtige treinreis door Oost-Europa!

Kies een vertrekdatum

Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zo
Mei 2024
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zo
Juni 2024
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1820

30-6-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 1820 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1500 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 2750 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 570 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 1820 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1500 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 1820 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1500 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 1820 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1500 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 1820 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1500 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 1820 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1500 / ticket
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zo
Juli 2024
1
2110

1-7-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 3260 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 610 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
2
3
2110

3-7-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 3260 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 610 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
4
5
2140

5-7-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 2140 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1800 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 3330 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 610 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 2140 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1800 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 2140 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1800 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 2140 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1800 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 2140 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1800 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 2140 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1800 / ticket
6
2170

6-7-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 3380 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 610 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket
7
2170

7-7-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 3380 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 610 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket
8
2110

8-7-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 3260 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 610 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
9
10
2110

10-7-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 3260 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 610 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
11
12
2140

12-7-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 2140 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1800 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 3330 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 610 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 2140 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1800 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 2140 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1800 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 2140 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1800 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 2140 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1800 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 2140 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1800 / ticket
13
2170

13-7-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 3380 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 610 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket
14
2170

14-7-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 3380 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 610 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket
15
2110

15-7-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 3260 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 610 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
16
17
2110

17-7-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 3260 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 610 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
18
19
2140

19-7-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 2140 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1800 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 3330 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 610 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 2140 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1800 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 2140 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1800 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 2140 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1800 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 2140 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1800 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 2140 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1800 / ticket
20
2170

20-7-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 3380 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 610 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket
21
2170

21-7-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 3380 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 610 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket
22
2110

22-7-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 3260 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 610 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
23
24
2110

24-7-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 3260 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 610 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
25
26
2140

26-7-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 2140 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1800 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 3330 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 610 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 2140 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1800 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 2140 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1800 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 2140 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1800 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 2140 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1800 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 2140 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1800 / ticket
27
2170

27-7-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 3380 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 610 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket
28
2170

28-7-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 3380 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 610 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket
29
2110

29-7-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 3260 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 610 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
30
31
2110

31-7-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 3260 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 610 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
1
2
2140

2-8-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 2140 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1800 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 3330 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 610 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 2140 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1800 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 2140 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1800 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 2140 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1800 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 2140 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1800 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 2140 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1800 / ticket
3
2170

3-8-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 3380 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 610 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket
4
2170

4-8-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 3380 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 610 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zo
Augustus 2024
29
2110

29-7-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 3260 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 610 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
30
31
2110

31-7-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 3260 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 610 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
1
2
2140

2-8-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 2140 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1800 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 3330 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 610 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 2140 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1800 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 2140 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1800 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 2140 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1800 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 2140 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1800 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 2140 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1800 / ticket
3
2170

3-8-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 3380 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 610 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket
4
2170

4-8-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 3380 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 610 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket
5
2110

5-8-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 3260 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 610 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
6
7
2110

7-8-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 3260 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 610 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
8
9
2140

9-8-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 2140 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1800 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 3330 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 610 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 2140 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1800 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 2140 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1800 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 2140 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1800 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 2140 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1800 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 2140 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1800 / ticket
10
2170

10-8-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 3380 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 610 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket
11
2170

11-8-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 3380 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 610 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket
12
2110

12-8-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 3260 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 610 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
13
14
2110

14-8-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 3260 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 610 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
15
16
2140

16-8-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 2140 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1800 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 3330 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 610 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 2140 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1800 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 2140 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1800 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 2140 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1800 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 2140 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1800 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 2140 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1800 / ticket
17
2170

17-8-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 3380 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 610 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket
18
2170

18-8-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 3380 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 610 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket
19
2110

19-8-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 3260 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 610 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
20
21
2110

21-8-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 3260 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 610 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
22
23
2140

23-8-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 2140 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1800 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 3330 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 610 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 2140 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1800 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 2140 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1800 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 2140 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1800 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 2140 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1800 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 2140 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1800 / ticket
24
2170

24-8-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 3380 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 610 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket
25
2170

25-8-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 3380 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 610 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket
26
2110

26-8-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 3260 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 610 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
27
28
2110

28-8-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 3260 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 610 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
29
30
2140

30-8-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 2140 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1800 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 3330 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 610 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 2140 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1800 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 2140 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1800 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 2140 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1800 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 2140 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1800 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 2140 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1800 / ticket
31
2170

31-8-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 3380 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 610 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket
1
2170

1-9-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 3380 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 610 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zo
September 2024
26
2110

26-8-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 3260 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 610 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
27
28
2110

28-8-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 3260 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 610 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
29
30
2140

30-8-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 2140 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1800 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 3330 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 610 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 2140 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1800 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 2140 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1800 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 2140 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1800 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 2140 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1800 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 2140 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1800 / ticket
31
2170

31-8-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 3380 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 610 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket
1
2170

1-9-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 3380 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 610 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket
2
2110

2-9-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 3260 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 610 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
3
4
2110

4-9-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 3260 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 610 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
5
6
2140

6-9-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 2140 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1800 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 3330 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 610 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 2140 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1800 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 2140 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1800 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 2140 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1800 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 2140 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1800 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 2140 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1800 / ticket
7
2170

7-9-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 3380 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 610 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket
8
2170

8-9-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 3380 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 610 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket
9
2110

9-9-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 3260 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 610 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
10
11
2110

11-9-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 3260 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 610 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
12
13
2140

13-9-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 2140 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1800 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 3330 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 610 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 2140 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1800 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 2140 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1800 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 2140 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1800 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 2140 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1800 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 2140 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1800 / ticket
14
2170

14-9-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 3380 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 610 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket
15
2170

15-9-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 3380 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 610 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket
16
2110

16-9-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 3260 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 610 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
17
18
2110

18-9-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 3260 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 610 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
19
20
2140

20-9-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 2140 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1800 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 3330 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 610 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 2140 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1800 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 2140 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1800 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 2140 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1800 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 2140 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1800 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 2140 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1800 / ticket
21
2170

21-9-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 3380 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 610 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket
22
2170

22-9-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 3380 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 610 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket
23
2110

23-9-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 3260 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 610 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
24
25
2110

25-9-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 3260 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 610 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
26
27
2140

27-9-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 2140 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1800 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 3330 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 610 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 2140 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1800 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 2140 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1800 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 2140 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1800 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 2140 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1800 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 2140 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1800 / ticket
28
2170

28-9-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 3380 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 610 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket
29
2170

29-9-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 3380 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 610 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 2170 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1820 / ticket
30
2110

30-9-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 3260 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 610 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
1
2
1780

2-10-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 1780 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1460 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 2660 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 570 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 1780 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1460 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 1780 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1460 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 1780 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1460 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 1780 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1460 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 1780 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1460 / ticket
3
4
1810

4-10-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 1810 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1480 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 2710 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 570 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 1810 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1480 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 1810 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1480 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 1810 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1480 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 1810 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1480 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 1810 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1480 / ticket
5
1820

5-10-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 1820 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1500 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 2750 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 570 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 1820 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1500 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 1820 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1500 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 1820 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1500 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 1820 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1500 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 1820 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1500 / ticket
6
1820

6-10-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 1820 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1500 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 2750 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 570 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 1820 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1500 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 1820 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1500 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 1820 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1500 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 1820 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1500 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 1820 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1500 / ticket
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zo
Oktober 2024
30
2110

30-9-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 3260 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 610 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 2110 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1760 / ticket
1
2
1780

2-10-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 1780 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1460 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 2660 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 570 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 1780 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1460 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 1780 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1460 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 1780 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1460 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 1780 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1460 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 1780 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1460 / ticket
3
4
1810

4-10-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 1810 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1480 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 2710 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 570 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 1810 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1480 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 1810 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1480 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 1810 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1480 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 1810 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1480 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 1810 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1480 / ticket
5
1820

5-10-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 1820 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1500 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 2750 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 570 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 1820 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1500 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 1820 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1500 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 1820 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1500 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 1820 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1500 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 1820 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1500 / ticket
6
1820

6-10-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 1820 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1500 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 2750 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 570 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 1820 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1500 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 1820 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1500 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 1820 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1500 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 1820 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1500 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 1820 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1500 / ticket
7
1780

7-10-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 1780 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1460 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 2660 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 570 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 1780 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1460 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 1780 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1460 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 1780 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1460 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 1780 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1460 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 1780 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1460 / ticket
8
9
1780

9-10-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 1780 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1460 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 2660 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 570 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 1780 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1460 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 1780 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1460 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 1780 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1460 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 1780 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1460 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 1780 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1460 / ticket
10
11
1810

11-10-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 1810 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1480 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 2710 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 570 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 1810 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1480 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 1810 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1480 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 1810 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1480 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 1810 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1480 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 1810 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1480 / ticket
12
1820

12-10-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 1820 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1500 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 2750 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 570 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 1820 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1500 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 1820 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1500 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 1820 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1500 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 1820 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1500 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 1820 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1500 / ticket
13
1820

13-10-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 1820 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1500 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 2750 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 570 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 1820 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1500 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 1820 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1500 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 1820 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1500 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 1820 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1500 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 1820 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1500 / ticket
14
1780

14-10-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 1780 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1460 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 2660 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 570 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 1780 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1460 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 1780 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1460 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 1780 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1460 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 1780 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1460 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 1780 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1460 / ticket
15
16
1780

16-10-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 1780 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1460 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 2660 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 570 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 1780 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1460 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 1780 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1460 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 1780 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1460 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 1780 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1460 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 1780 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1460 / ticket
17
18
1810

18-10-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 1810 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1480 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 2710 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 570 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 1810 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1480 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 1810 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1480 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 1810 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1480 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 1810 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1480 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 1810 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1480 / ticket
19
1820

19-10-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 1820 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1500 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 2750 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 570 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 1820 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1500 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 1820 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1500 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 1820 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1500 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 1820 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1500 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 1820 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1500 / ticket
20
1820

20-10-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 1820 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1500 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 2750 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 570 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 1820 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1500 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 1820 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1500 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 1820 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1500 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 1820 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1500 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 1820 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1500 / ticket
21
1780

21-10-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 1780 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1460 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 2660 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 570 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 1780 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1460 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 1780 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1460 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 1780 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1460 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 1780 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1460 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 1780 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1460 / ticket
22
23
1780

23-10-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 1780 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1460 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 2660 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 570 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 1780 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1460 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 1780 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1460 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 1780 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1460 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 1780 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1460 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 1780 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1460 / ticket
24
25
1810

25-10-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 1810 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1480 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 2710 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 570 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 1810 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1480 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 1810 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1480 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 1810 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1480 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 1810 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1480 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 1810 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1480 / ticket
26
1820

26-10-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 1820 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1500 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 2750 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 570 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 1820 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1500 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 1820 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1500 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 1820 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1500 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 1820 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1500 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 1820 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1500 / ticket
27
1820

27-10-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 1820 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1500 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 2750 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 570 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 1820 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1500 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 1820 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1500 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 1820 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1500 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 1820 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1500 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 1820 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1500 / ticket
28
1780

28-10-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 1780 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1460 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 2660 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 570 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 1780 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1460 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 1780 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1460 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 1780 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1460 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 1780 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1460 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 1780 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1460 / ticket
29
30
1780

30-10-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 1780 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1460 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 2660 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 570 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 1780 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1460 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 1780 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1460 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 1780 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1460 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 1780 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1460 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 1780 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1460 / ticket
31
1
1890

1-11-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 1890 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1570 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 2880 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 570 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 1890 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1570 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 1890 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1570 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 1890 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1570 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 1890 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1570 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 1890 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1570 / ticket
2
1910

2-11-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 1910 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1590 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 2920 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 570 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 1910 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1590 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 1910 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1590 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 1910 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1590 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 1910 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1590 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 1910 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1590 / ticket
3
1910

3-11-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 1910 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1590 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 2920 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 570 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 1910 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1590 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 1910 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1590 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 1910 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1590 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 1910 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1590 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 1910 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1590 / ticket
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zo
November 2024
28
1780

28-10-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 1780 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1460 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 2660 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 570 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 1780 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1460 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 1780 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1460 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 1780 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1460 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 1780 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1460 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 1780 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1460 / ticket
29
30
1780

30-10-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 1780 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1460 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 2660 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 570 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 1780 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1460 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 1780 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1460 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 1780 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1460 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 1780 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1460 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 1780 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1460 / ticket
31
1
1890

1-11-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 1890 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1570 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 2880 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 570 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 1890 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1570 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 1890 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1570 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 1890 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1570 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 1890 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1570 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 1890 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1570 / ticket
2
1910

2-11-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 1910 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1590 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 2920 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 570 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 1910 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1590 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 1910 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1590 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 1910 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1590 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 1910 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1590 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 1910 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1590 / ticket
3
1910

3-11-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 1910 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1590 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 2920 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 570 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 1910 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1590 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 1910 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1590 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 1910 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1590 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 1910 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1590 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 1910 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1590 / ticket
4
1860

4-11-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 1860 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1540 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 2830 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 570 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 1860 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1540 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 1860 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1540 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 1860 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1540 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 1860 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1540 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 1860 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1540 / ticket
5
6
1860

6-11-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 1860 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1540 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 2830 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 570 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 1860 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1540 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 1860 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1540 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 1860 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1540 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 1860 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1540 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 1860 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1540 / ticket
7
8
1890

8-11-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 1890 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1570 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 2880 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 570 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 1890 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1570 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 1890 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1570 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 1890 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1570 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 1890 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1570 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 1890 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1570 / ticket
9
1910

9-11-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 1910 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1590 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 2920 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 570 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 1910 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1590 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 1910 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1590 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 1910 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1590 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 1910 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1590 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 1910 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1590 / ticket
10
1910

10-11-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 1910 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1590 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 2920 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 570 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 1910 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1590 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 1910 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1590 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 1910 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1590 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 1910 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1590 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 1910 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1590 / ticket
11
1860

11-11-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 1860 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1540 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 2830 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 570 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 1860 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1540 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 1860 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1540 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 1860 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1540 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 1860 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1540 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 1860 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1540 / ticket
12
13
1860

13-11-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 1860 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1540 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 2830 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 570 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 1860 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1540 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 1860 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1540 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 1860 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1540 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 1860 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1540 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 1860 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1540 / ticket
14
15
1890

15-11-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 1890 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1570 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 2880 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 570 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 1890 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1570 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 1890 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1570 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 1890 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1570 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 1890 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1570 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 1890 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1570 / ticket
16
1910

16-11-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 1910 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1590 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 2920 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 570 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 1910 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1590 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 1910 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1590 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 1910 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1590 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 1910 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1590 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 1910 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1590 / ticket
17
1910

17-11-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 1910 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1590 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 2920 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 570 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 1910 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1590 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 1910 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1590 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 1910 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1590 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 1910 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1590 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 1910 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1590 / ticket
18
1860

18-11-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 1860 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1540 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 2830 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 570 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 1860 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1540 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 1860 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1540 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 1860 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1540 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 1860 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1540 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 1860 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1540 / ticket
19
20
1860

20-11-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 1860 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1540 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 2830 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 570 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 1860 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1540 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 1860 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1540 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 1860 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1540 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 1860 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1540 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 1860 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1540 / ticket
21
22
1890

22-11-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 1890 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1570 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 2880 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 570 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 1890 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1570 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 1890 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1570 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 1890 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1570 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 1890 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1570 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 1890 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1570 / ticket
23
1910

23-11-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 1910 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1590 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 2920 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 570 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 1910 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1590 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 1910 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1590 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 1910 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1590 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 1910 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1590 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 1910 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1590 / ticket
24
1910

24-11-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 1910 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1590 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 2920 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 570 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 1910 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1590 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 1910 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1590 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 1910 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1590 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 1910 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1590 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 1910 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1590 / ticket
25
1860

25-11-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 1860 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1540 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 2830 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 570 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 1860 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1540 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 1860 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1540 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 1860 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1540 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 1860 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1540 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 1860 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1540 / ticket
26
27
1860

27-11-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 1860 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1540 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 2830 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 570 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 1860 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1540 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 1860 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1540 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 1860 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1540 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 1860 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1540 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 1860 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1540 / ticket
28
29
1890

29-11-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 1890 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1570 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 2880 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 570 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 1890 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1570 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 1890 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1570 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 1890 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1570 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 1890 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1570 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 1890 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1570 / ticket
30
1910

30-11-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 1910 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1590 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 2920 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 570 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 1910 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1590 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 1910 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1590 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 1910 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1590 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 1910 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1590 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 1910 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1590 / ticket
1
1910

1-12-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 1910 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1590 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 2920 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 570 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 1910 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1590 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 1910 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1590 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 1910 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1590 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 1910 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1590 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 1910 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1590 / ticket
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zo
December 2024
25
1860

25-11-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 1860 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1540 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 2830 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 570 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 1860 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1540 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 1860 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1540 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 1860 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1540 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 1860 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1540 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 1860 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1540 / ticket
26
27
1860

27-11-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 1860 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1540 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 2830 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 570 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 1860 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1540 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 1860 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1540 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 1860 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1540 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 1860 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1540 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 1860 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1540 / ticket
28
29
1890

29-11-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 1890 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1570 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 2880 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 570 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 1890 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1570 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 1890 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1570 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 1890 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1570 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 1890 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1570 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 1890 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1570 / ticket
30
1910

30-11-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 1910 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1590 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 2920 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 570 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 1910 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1590 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 1910 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1590 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 1910 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1590 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 1910 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1590 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 1910 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1590 / ticket
1
1910

1-12-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 1910 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1590 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 2920 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 570 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 1910 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1590 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 1910 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1590 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 1910 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1590 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 1910 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1590 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 1910 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1590 / ticket
2
1860

2-12-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 1860 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1540 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 2830 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 570 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 1860 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1540 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 1860 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1540 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 1860 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1540 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 1860 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1540 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 1860 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1540 / ticket
3
4
1860

4-12-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 1860 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1540 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 2830 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 570 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 1860 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1540 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 1860 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1540 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 1860 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1540 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 1860 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1540 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 1860 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1540 / ticket
5
6
1890

6-12-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 1890 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1570 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 2880 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 570 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 1890 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1570 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 1890 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1570 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 1890 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1570 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 1890 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1570 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 1890 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1570 / ticket
7
1910

7-12-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 1910 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1590 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 2920 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 570 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 1910 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1590 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 1910 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1590 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 1910 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1590 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 1910 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1590 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 1910 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1590 / ticket
8
1910

8-12-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 1910 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1590 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 2920 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 570 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 1910 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1590 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 1910 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1590 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 1910 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1590 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 1910 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1590 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 1910 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1590 / ticket
9
1860

9-12-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 1860 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1540 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 2830 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 570 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 1860 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1540 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 1860 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1540 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 1860 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1540 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 1860 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1540 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 1860 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1540 / ticket
10
11
1860

11-12-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 1860 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1540 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 2830 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 570 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 1860 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1540 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 1860 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1540 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 1860 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1540 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 1860 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1540 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 1860 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1540 / ticket
12
13
1890

13-12-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 1890 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1570 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 2880 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 570 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 1890 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1570 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 1890 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1570 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 1890 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1570 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 1890 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1570 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 1890 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1570 / ticket
14
1910

14-12-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 1910 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1590 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 2920 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 570 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 1910 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1590 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 1910 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1590 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 1910 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1590 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 1910 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1590 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 1910 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1590 / ticket
15
1910

15-12-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 1910 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1590 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 2920 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 570 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 1910 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1590 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 1910 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1590 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 1910 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1590 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 1910 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1590 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 1910 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1590 / ticket
16
1860

16-12-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 1860 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1540 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 2830 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 570 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 1860 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1540 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 1860 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1540 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 1860 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1540 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 1860 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1540 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 1860 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1540 / ticket
17
18
1860

18-12-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 1860 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1540 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 2830 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 570 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 1860 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1540 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 1860 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1540 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 1860 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1540 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 1860 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1540 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 1860 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1540 / ticket
19
20
1890

20-12-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 1890 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1570 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 2880 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 570 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 1890 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1570 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 1890 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1570 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 1890 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1570 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 1890 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1570 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 1890 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1570 / ticket
21
1910

21-12-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 1910 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1590 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 2920 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 570 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 1910 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1590 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 1910 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1590 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 1910 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1590 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 1910 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1590 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 1910 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1590 / ticket
22
1910

22-12-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 1910 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1590 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 2920 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 570 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 1910 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1590 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 1910 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1590 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 1910 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1590 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 1910 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1590 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 1910 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1590 / ticket
23
1860

23-12-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 1860 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1540 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 2830 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 570 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 1860 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1540 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 1860 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1540 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 1860 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1540 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 1860 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1540 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 1860 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1540 / ticket
24
25
1860

25-12-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 1860 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1540 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 2830 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 570 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 1860 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1540 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 1860 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1540 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 1860 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1540 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 1860 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1540 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 1860 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1540 / ticket
26
27
1890

27-12-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 1890 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1570 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 2880 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 570 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 1890 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1570 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 1890 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1570 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 1890 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1570 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 1890 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1570 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 1890 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1570 / ticket
28
1910

28-12-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 1910 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1590 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 2920 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 570 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 1910 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1590 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 1910 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1590 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 1910 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1590 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 1910 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1590 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 1910 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1590 / ticket
29
1910

29-12-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 1910 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1590 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 2920 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 570 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 1910 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1590 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 1910 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1590 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 1910 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1590 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 1910 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1590 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 1910 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1590 / ticket
30
1860

30-12-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 1860 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1540 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 2830 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 570 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 1860 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1540 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 1860 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1540 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 1860 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1540 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 1860 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1540 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 1860 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1540 / ticket
31
1
2
3
4
5
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zo
Januari 2025
30
1860

30-12-2024

Maximum booking: 6 tickets
General price: Volwassenen () 1860 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1540 / ticket

Opties

 • gasten = 1 Prijs Volwassenen () 2830 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 570 / ticket
 • gasten = 2 Prijs Volwassenen () 1860 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1540 / ticket
 • gasten = 3 Prijs Volwassenen () 1860 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1540 / ticket
 • gasten = 4 Prijs Volwassenen () 1860 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1540 / ticket
 • gasten = 5 Prijs Volwassenen () 1860 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1540 / ticket
 • gasten = 6 Prijs Volwassenen () 1860 / ticket | Kinderen (tot 12 jaar) 1540 / ticket
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zo
Februari 2025
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
1
2
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zo
Maart 2025
24
25
26
27
28
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zo
April 2025
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zo
Mei 2025
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zo
Juni 2025
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zo
Juli 2025
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27