9-Daagse treinreis Schotland

Adembenemende landschappen, historische steden en iconische bezienswaardigheden: je ontdekt het allemaal tijdens een treinreis door Schotland

Een 9 daagse treinreis door Schotland is onvergetelijk. Deze reis is zeker aan te raden als jij écht iets bijzonders mee wilt maken. Waarom? Op de eerste plaats natuurlijk omdat dit landveel te bieden heeft. Denk aan een adembenemende natuur en een rijke historie. Daarnaast zeker ook omdat je er gewoon in alle comfort van kunt genieten. Je hoeft zelf niet te rijden en hoeft je niet bezig te houden met navigeren of het plannen van accommodaties. Tijdens een 9 daagse treinreis door Schotland hoef jij er alleen maar van te genieten. Bij Opreis.nl regelen wij de rest. Wij zorgen ervoor dat jij de mooiste stukjes van het land gaat zien én beleven.

Optimaal gemak met een 9 daagse treinreis door Schotland

Schotland is een indrukwekkend land om te leren kennen. Wie er eens geweest is wil zonder twijfel nog eens terug. Dit is wat Schotland met je doet. Het is het land van een onvergetelijke natuur en tal van mysteries die nog ontrafeld moeten worden. Het Monster van Loch Ness is hier natuurlijk het meest bekende van. Daarnaast zijn er mysterieuze kastelen die hele verhalen lijken te vertellen. Je wordt er eindeloos door geïnspireerd. Natuurlijk is de 9 daagse treinreis door Schotland ook ideaal voor alle fans van Harry Potter. Je kunt namelijk diverse plekken uit de films bezoeken én je kunt zelf een kijkje nemen bij de Hogwarts Express. Schotland heeft gewoon voor elk wat wils. Tijdens een 9 daagse treinreis door Schotland kun je op je gemak van genieten. Je hoeft je nergens druk om te maken.

Laat je inspireren voor een mooie treinreis door Schotland

Opreis.nl is jouw ervaren partner in treinreizen. Je kunt bij ons niet alleen een mooie 9 daagse treinreis door Schotland boeken. Je bent bij ons ook welkom voor bijzondere treinreizen naar andere Europese bestemmingen. Wil je iets korter of juist iets langer weg? Het kan allemaal. Wij bieden je op onze website al veel inspiratie voor treinreizen door Schotland. Wil jij genieten van een 9 daagse treinreis door Schotland waarbij alles goed geregeld is? Dan zit je bij ons goed. Kun je in ons aanbod nét niet de reis vinden die jij wel in gedachten hebt? Geen punt. In dat geval zorgen wij graag voor een reisplan op maat. Wij bieden jou altijd de treinvakantie waar jij van droomt.

Schotland is meer dan adembenemende natuur

Het Schotse landschap is al meer dan de moeite waard. Toch heeft dit land je nog zoveel meer te bieden tijdens een 5 daagse rondreis door Schotland. De culinaire tradities zullen je zeker blij verrassen. Daarnaast merk je dat je het gevoel krijgt dat je terug in de tijd bent gereisd. Zeker op bepaalde plekken in het land is dit sterk voelbaar. Je ervaart de rijke historie op een unieke manier. Natuurlijk is er volop gelegenheid om de gastvrijheid van de Schotten te ervaren en je te laten meevoeren door het leven in de mooiste steden van het land. Een 5 daagse treinreis door Schotland is misschien wel de beste break die je kunt krijgen!

Een compleet verzorgde 9 daagse treinreis door Schotland

Boek je bij ons een 9 daagse treinreis door Schotland? Dan heb je zelf nergens meer omkijken naar. Wij regelen niet alleen het vervoer. Wij regelen ook de accommodaties voor alle overnachtingen. Natuurlijk hebben wij de mooiste plekjes voor je uitgezocht. Daarnaast zorgen we ervoor dat je Schotland echt leert kennen. Je stapt uit in de mooiste regio’s en bij de meest indrukwekkende bezienswaardigheden. Daarnaast kun je je voortdurend laten inspireren door de bijzondere natuur van het land. Ben jij toe aan een onvergetelijke vakantie? Laat je dan door ons ontzorgen. Regel jouw compleet verzorgde 9 daagse treinreis door Schotland vandaag nog!

Als je ervoor kiest om een een 5-daagse treinreis met opreis.nl te maken, kies je voor een avontuurlijke en milieubewuste manier van reizen. Je ontdekt bijzondere bestemmingen waar je met de auto of het vliegtuig niet zou komen, je overnacht in comfortabele accommodaties en je kiest ook nog eens voor minder impact op het milieu. We bieden treinreizen aan door verschillende landen in Europa, van Italië en Portugal tot Schotland en Zwitserland. De voordelen?

  • Alle treinrondreizen starten en eindigen in Nederland
  • De unieke treinreizen zijn samengesteld voor ervaren treinreizigers
  • Je boekt een compleet pakket inclusief alle vervoerstickets en fijne accommodaties
Vanaf
1210
Treinreis Schotland
Reisdagen
10 dagen
Vervoer
A Train A Train
Z Boat Z Boat
Vanaf
1210
Vanaf
1170
Treinreis Schotland Caledonian Sleeper
Reisdagen
10 dagen
Vervoer
A Train A Train
B Night train B Night train
Z Boat Z Boat
Vanaf
1170

Inloggen