5 Daagse treinreis Europa

Idyllische hanzesteden, prachtige natuurgebieden en vele bezienswaardigheden: ontdek Europa per trein

Een 5 daagse treinreis door Europa is heerlijk om er gewoon even tussenuit te zijn. Heb je even een break nodig en niet de tijd om uitgebreid op vakantie te gaan? Dan is het fijn om 5 dagen lang onbezorgd door Europa te reizen. Via Opreis.nl kun je alle kanten op. Ga genieten van Schotland of Zwitserland. Wat dacht je van Duitsland of Spanje? Natuurlijk kun je ook Oost-Europa gaan ontdekken tijdens een 5 daagse treinreis door Europa. Tijdens de treinreis kun je optimaal ontspannen. Je ontdekt de mooiste stukjes natuur en indrukwekkende steden. Een 5 daagse treinreis door Europa is precies wat jij nodig hebt als je even een korte pauze van de sleur van alledag wilt. Wij organiseren de reis graag voor je!

Een prachtig land ontdekken tijdens een 5 daagse treinreis in Europa

Bij Opreis.nl zijn de meest uiteenlopende bestemmingen beschikbaar voor een 5 daagse treinreis binnen Europa. Schotland is een prachtig land waar je kennis kunt maken met de Schotse Hooglanden en het mysterie van het Monster van Loch Ness. Het is ook een land met een adembenemende natuur en bijzondere steden, zoals Glasgow en Edinburgh. Je kunt ook de pittoreske stadjes van Zwitserland gaan ontdekken. Vanuit het comfort van de bekende Glacier Express geniet je van indrukwekkende uitzichten. Denk aan rustige meren en diepe valleien. Italië, Spanje en Duitsland hebben weer heel andere kenmerken te bieden. Geen idee waar je naartoe wilt? Laat je dan inspireren door de lijst bestemmingen die wij je aanbieden. Lees meer over elk land en laat je verrassen door de mogelijkheden. Via ons geniet je gegarandeerd van een onvergetelijke 5 daagse treinreis door Europa.

Stedentrips in Europa met elkaar combineren

Een 5 daagse treinreis door Europa is een kort uitstapje om even elders wat cultuur te snuiven. Deze vijf dagen zijn zeker niet te kort om meerdere mooie bestemmingen te bezoeken. Bij ons heb je bijvoorbeeld de mogelijkheid om meerdere indrukwekkende steden te bezoeken in slechts vijf dagen tijd. Middels een 5 daagse treinreis door Europa kun je bijvoorbeeld Praag en Berlijn bezoeken door een dubbele stedentrip te plannen. Je kunt veel zien en doen tijdens een dubbele stedentrip. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat het je tijdens de 5 daagse treinreis door Europa een niets ontbreekt. Je kunt in alle comfort genieten van deze treinreis.

Zorgeloos genieten tijdens een 5 daagse treinreis door Europa

Het is heerlijk om landen en steden te gaan verkennen. Je kunt dit natuurlijk op meerdere manieren doen. Wat maakt een 5 daagse treinreis door Europa nu zo interessant? Simpel! Je hoeft je nergens druk over te maken. Je reist van plaats naar plaats en van accommodatie naar accommodatie. Onderweg heb je je handen vrij en kun je je ogen goed de kost geven. Het is dé manier om door unieke landschappen te rijden en alle ruimte te hebben om daar volledig van te genieten. Geen handen aan het stuur en geen stress van overig verkeer. Hier komt nog bij dat je unieke routes volgt over het spoor. Diverse plaatsen zijn per auto niet te bereiken. Een 5 daagse treinreis door Europa laat je echt op een unieke manier kennismaken met alle schoonheid van Europa.

Ontdek jouw ideale 5 daagse treinreis door Europa

Zin om even lekker te ontsnappen aan de drukte van alledag? Geen tijd voor een lange vakantie, maar wel behoefte aan korte ontspanning? Een 5 daagse treinreis door Europa biedt de ideale pauze. Wil je toch iets langer weg? Bij Opreis.nl kun je jouw treinreis eenvoudig verlengen met een gewenst aantal dagen. Je kunt je treinreis vormgeven zoals jij het wilt. Laat je inspireren op onze website en ontdek welke 5 daagse treinreis door Europa het best bij jou past!

Vanaf
420
Reisdagen
5 dagen
Vervoer
A Train A Train
B Night train B Night train
Vanaf
420
Vanaf
1150
Reisdagen
6 dagen
Vervoer
A Train A Train
B Night train B Night train
Z Boat Z Boat
Vanaf
1150
Vanaf
2210
Treinreis Noorwegen
Reisdagen
13 dagen
Vervoer
A Train A Train
Z Boat Z Boat
Vanaf
2210

Inloggen