5-Daagse treinreis Zwitserland

Imposante bergtoppen, vredige alpenweides en authentieke dorpjes: een treinreis door Zwitserland brengt je in vervoering

5 Daagse treinreis door Zwitserland

Een 5 daagse treinreis door Zwitserland is de ultieme pauze van het dagelijkse leven. Heb je er echt behoefte aan om er even tussenuit te gaan? Wil je genieten van een landschap dat kalmte en ontspanning biedt? Een 5 daagse treinreis door Zwitserland is dé reis voor jou. Het Zwitserse Alpenlandschap is adembenemend. Je komt echt helemaal tot jezelf en kunt in alle comfort genieten van de natuur om je heen. Met een drankje in de hand heb je alle tijd en ruimte om volop om je heen te kijken. Dit is een ontspanning die je niet vindt als je zelf het land met de auto doorkruist. Reizen per trein biedt rust, veiligheid en vooral een bijzondere beleving. Laat je ook verrassen door de magie van een 5 daagse treinreis door Zwitserland.

Eindeloos genieten tijdens een 5 daagse treinreis door Zwitserland

Zit je nu alleen maar in de trein als je kiest voor een 5 daagse treinreis door Zwitserland? Zeker niet! Je reist van bestemming naar bestemming. Onderweg kun je vanuit de trein genieten van prachtige landschappen. Natuurlijk stop je met regelmaat op mooie locaties. Je hebt alle ruimte om het land ook buiten de trein te leren kennen. Daarnaast verblijf je in luxe accommodaties om op te laden voor een nieuwe dag vol bijzondere ervaringen. Je geniet onder meer van rustige meren en prachtig groen, van sfeervolle valleien en viaducten met historische waarde. Overal waar je kijkt zie je iets bijzonders. Natuurlijk weten de met sneeuw bezaaide bergtoppen een ieder te inspireren. Je hoeft er helemaal niets van te missen als je kiest voor een 5 daagse treinreis door Zwitserland.

Jouw treinreis door Zwitserland verlengen

Een 5 daagse treinreis door Zwitserland is heerlijk als je er voor korte tijd echt even tussenuit wilt. Het is een fijne pauze. Wil je juist wat meer de tijd nemen om het land te leren kennen per trein? Dan bieden wij je alle vrijheid om extra dagen aan je 5 daagse treinreis door Zwitserland toe te voegen. Je kunt niet alleen extra dagen aan je treinvakantie plakken om nog meer van het land te zien. Je hebt ook de mogelijkheid om langer op een bepaalde locatie te blijven. Hiervoor boek je eenvoudig extra nachten in een bepaalde accommodatie. Je hebt dan alle tijd en ruimte om de omgeving op je eigen tempo te gaan ontdekken. Is vijf dagen precies goed voor nu, maar wil je ergens anders naartoe? Je kunt bij ons 5 daagse treinreizen boeken naar tal van Europese bestemmingen!

Duurzaam genieten van een 5 daagse treinreis door Zwitserland

Reizen is in zekere zin altijd belastend voor het milieu. Toch kun je zeker wel kiezen voor duurzaam reizen. Per trein reizen is veel minder belastend voor het milieu dan het reizen per vliegtuig. In een trein kunnen veel meer mensen meereizen dan in een auto of een bus. Ook in dat opzicht is het reizen per trein dus een stuk duurzamer. De 5 daagse treinreis door Zwitserland is daarom zeker ook een milieubewuste keuze. Dat maakt het genieten eigenlijk nóg beter. Plan direct jouw ideale 5 daagse treinreis door Zwitserland bij Opreis.nl.

  • Alle treinrondreizen starten en eindigen in Nederland of België
  • De unieke treinreizen zijn samengesteld voor ervaren treinreizigers
  • Je boekt een compleet pakket inclusief alle vervoerstickets en fijne accommodaties
Vanaf
1150
Reisdagen
6 dagen
Vervoer
A Train A Train
B Night train B Night train
Z Boat Z Boat
Vanaf
1150
Vanaf
990
Reisdagen
4 dagen
Vervoer
A Train A Train
Vanaf
990
Vanaf
1660
Reisdagen
9 dagen
Vervoer
A Train A Train
B Night train B Night train
Z Boat Z Boat
Vanaf
1660
Vanaf
2380
Treinreis Zwitserland
Reisdagen
17 dagen
Vervoer
A Train A Train
B Night train B Night train
Z Boat Z Boat
Vanaf
2380

Inloggen