Win Teva schoenen bij opreis.nl

Win een paar Teva Forge Pro schoenen en bovendien een reis naar het Teva House op de Fiji eilanden…

Persbericht van Teva (van de sandalen), of wij van opreis.nl een paar schoenen van Teva willen weggeven aan onze lezertjes. Dat willen wij wel maar vanwaar deze vrijgevigheid?

Dat zit zo. Teva organiseert elk jaar een expeditie voor een aantal avonturiers op een exotische lokatie. Dit jaar kunnen voor het eerst ook Nederlanders zich hiervoor opgeven. Dus als het jou wel wat lijkt om een paar weken te avonturieren op de Fiji Eilanden, dan kun je je aanmelden op tevahouse.nl.

Je wordt uitgenodigd naar het Teva House dat dit jaar op Fiji overigens een boot is, de Tui Tai. Op Fiji ga je raften, zeilen, duiken, wandelen, kayaken en meer van dat al. De lokatie lijkt mij ook zeer geschikt voor een borrel aan boord bij de ondergaande zon.

En dan die schoenen die wij weggeven. We verloten ze onder de mensen die staan ingeschreven voor onze nieuwsbrief (die overigens wel erg weinig verschijnt maar daarin komt volgend jaar verandering). Sta je nog niet geregistreerd, doe dat dan als de sodemieter en maak kans op een paar Teva Forge Pro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.