Transit visum Wit-Rusland aanvragen

Transit visum Wit-Rusland

Transit visum voor Wit-Rusland aanvragen

Reis je door Wit-Rusland met de trein? Dan heb je een Transit visum nodig. Met dit visum kan je door Wit-Rusland naar bijvoorbeeld Rusland reizen per trein. Met dit visum mag je maximaal 4 dagen door Wit-Rusland reizen. Om een Transit visum aan te vragen heb je een paspoort nodig dat minstens 3 maanden geldig is nadat je Wit-Rusland weer verlaat. Opreis.nl kan je complete Transit visum aanvraag verzorgen. Zo kan jij goed voorbereid aan je reis beginnen. Vraag snel en gemakkelijk je visum aan via opreis.nl!

Wat heb ik nodig voor een Transit visum voor Wit-Rusland?

  1. pasfoto
  2. ingevuld aanvraagformulier
  3. Kopie treinticket
  4. reisschema van je reis
  5. verklaring van ziektekostendekking
  6. kopie van een geldig visum van het land dat je na Wit-Rusland gaat bezoeken

Wat zijn de kosten voor een Transit visum voor Wit-Rusland?

Voor de visumaanvraag wordt €60,- aan leges in rekening gebracht (2019). Dit is de prijs voor een visum waarbij je één keer het land betreed, een zogenaamde Single Entry.

Hoelang is het visum geldig?

Het Transit visum is maximaal 2 dagen geldig. Reis je een langere tijd door Wit-Rusland heb je een ander visum nodig. Dan heb je namelijk een regulier toeristen visum voor nodig. Deze is maximaal 90 dagen geldig.

Heb ik geen een uitnodiging nodig?

Om een Transit visum voor Wit-Rusland aan te vragen heb je geen uitnodiging nodig.
Verblijf je een langere tijd in Wit-Rusland en wil je een 90 dagen visum aanvragen? Dan heb je wel en uitnodiging nodig. Meer informatie hierover lees je op Wit-Rusland uitnodiging aanvragen.

Transit visum voor Wit-Rusland aanvragen via opreis.nl

De leges voor een los Transit visum voor Wit-Rusland zijn €60 als je het zelf aanvraagt bij de ambassade Wit-Rusland. Opreis.nl kan de complete visum aanvraag voor je verzorgen. In de onderstaande tabel vind je de mogelijkheden en vergoedingen. Als je de aanvraag door opreis.nl laat verzorgen moet je rekening houden met een aanvraagduur bij consulaat van 7 werkdagen. Heb je op een korter termijn een visum nodig? Vink dat de spoed mogelijkheid aan. De aanvraagduur bij het consulaat wordt dan verkort naar 2 werkdagen.

Visum (Single entry)Visum spoed (Single entry)
Geldigheidsduur: 3 maanden3 maanden
Maximaal verblijf: 2 dagen2 dagen
Aanvraagduur: 7 werkdagen2 werkdagen
Prijs per reiziger: €105 (incl. visum van € 60)€210
(incl. visum van € 120)

Aanvraagformulier