Tickets en tours Barcelona

kaartjes barcelona

Entree kaartjes & tours Barcelona

Het zonnige Barcelona heeft veel activiteiten en bezienswaardigheden te bieden. Ontdek Barcelona, koop je kaartjes voor drukke musea en tours makkelijk online. Vermijd lange wachttijden en bestel je skip the line tickets via opreis.nl om geen tijd te verspillen in het mooie Barcelona.

Populaire activiteiten in Barcelona

[themify_button style=”large flat” color=”#ff8C00″ link=”https://www.getyourguide.nl/s/?q=barcelona&partner_id=BE2M8CI&cmp=Barcelona” text=”#ffffff” target=”_blank” ]Alle attracties en tours in Barcelona[/themify_button]

Barcelona 

Een vakantie in het zonnige Barcelona, dat zal iedereen wel goed in de oren klinken. Niet zo gek, aangezien deze stad beschikt over heerlijke tapas, gezellige terrassen en diverse zandstranden. Daarnaast wachten er ook nog eens bijzondere en indrukwekkende bezienswaardigheden op de bezoekers in Barcelona. 

Barcelona en Gaudí

Wie Barcelona zegt, zegt Gaudí. In het centrum van Barcelona kan men de bekende Sagrada Familia vinden, deze grote basiliek is misschien wel de bekendste bezienswaardigheid van de stad. Een ander Gaudí hoogtepunt is het Park Güell, wat ontworpen en aangelegd is door de architect zelf. De toeristen kunnen dankzij de het goede metronetwerk snel reizen tussen de bezienswaardigheden in Barcelona.

Bezoek het stadion van FC Barcelona

FC Barcelona is één van de bekendste en meest hoogstaande voetbalclubs ter wereld. Samen met Real Madrid strijdt deze Catalaanse club al jaren om de titel in Spanje. Het indrukwekkende grote stadion van FC Barcelona kent de naam ‘Camp Nou’.

Het is mogelijk om dit stadion te bezoeken. Boek een rondleiding door Camp Nou en wandel door het prachtige museum van FC Barcelona. De gewonnen bekers uit de laatste seizoen hebben ook een plek gekregen in het museum.

Alle bezoekers kunnen voor een klein bedrag een audiogids gebruiken, die ook in het Nederlands beschikbaar zal zijn. De kosten voor de audiogids bedraagt vijf euro per persoon.

Kaartjes voor top attracties in Barcelona

Sagrada Familia

sagrada_familia_tickets

Kaartjes Sagrada Familia

Kaartjes voor Sagrada Familia. Skip the line tickets. Rondleidingen en tours. Toegang tot de torens. Combinatietickets en tours.

Park Guëll

park_guëll_tickets

Kaartjes Park Guëll

Kaartjes voor Park Guëll. Skip the line tickets. Rondleidingen met gids. Combinatietickets en tours.

Camp Nou

camp_nou_tickets

Kaartjes Camp Nou

Kaartjes voor Camp Nou. Skip the line tickets. Toegang stadion en tribunes Camp Nou. Rondleidingen met gids. Combinatietickets en tours.

Barcelona Hop-on Hof-off tour

barcelona_hop_on_hop_off_tickets

Kaartjes Barcelona Hop-on Hop-off tour

Kaartjes voor Hop-on Hop-off tour Barcelona. Skip the line tickets. 1 en/of 2 dagen tickets. Gids in meerdere talen. Zelf stops bepalen.

Meer tickets en tours in Barcelona

[themify_button style=”large flat” color=”#ff8C00″ link=”https://www.getyourguide.nl/s?q=barcelona&ct=133&partner_id=BE2M8CI&cmp=Barcelona” text=”#ffffff” target=”_blank” ]Kaartjes musea[/themify_button]

[themify_button style=”large flat” color=”#ff8C00″ link=”https://www.getyourguide.nl/s?q=barcelona&ct=153&partner_id=BE2M8CI&cmp=Barcelona” text=”#ffffff” target=”_blank” ]Transfers & shuttles[/themify_button]

[themify_button style=”large flat” color=”#ff8C00″ link=”https://www.getyourguide.nl/s/?q=barcelona&partner_id=BE2M8CI” rel=”nofollow” text=”#ffffff” target=”_blank” ]Alle attracties en tours[/themify_button]