Meer rugzakken voor op reis!

Zeer waarschijnlijk heb jij al een reis geboekt voor in de zomervakantie, wat bijna weer begint. Natuurlijk ben je dan nu druk met het voorbereiden van deze trip naar het buitenland, waarbij je onder meer moet nadenken over een tas om mee te nemen op reis. Hiervoor zijn rugzakken zonder twijfel een goede optie, dus hieronder staan drie rugzakken dames, hoewel mannen ze ook zeker kunnen gebruiken. 

Herschel Settlement

Laten we direct maar in huis vallen met een prachtige rugzak: de Settlement van Herschel. Dit exemplaar van het merk uit Canada is in meerdere uitvoeringen te koop, te weten black, grey, navy, canteen crosshatch en mid grey crosshatch. Het is een relatief ruime tas, er zit namelijk een inhoud van 23 liter in. Je kunt er onder meer een laptop van 15 inch in opbergen, al past er zeker meer in de Settlement. Het heeft een klassieke en minimalistische uitstraling. Een groot voordeel is dat je van Herschel een levenslange fabrieksgarantie krijgt bij een aankoop van de Settlement. 

Herschel Little America

Voor nu blijven we nog even bij de Herschel tas, want het Canadese merk heeft meer mooie modellen ontworpen dan alleen de Settlement. Ook de Little America is een prachtige rugzak van Herschel. Ook deze tas is in meerdere varianten te koop, namelijk grey/tan, black/tan, navy/tan en black crosshatch/black. Er zit net wat meer inhoud in de Little America dan de eerder genoemde Settlement, om precies te zijn 25 liter. Bovendien past er in deze rugzak een laptop van 15 inch, wat in een speciale zachte vak past. Ook de schouderbanden zijn gewatteerd, die ook nog eens verstelbaar zijn in lengte. 

Herschel Dawson

Ach, laten we dan ook maar gewoon bij Herschel blijven. De producent uit Canada is niet voor niets zeer populair en heeft met de Dawson weer een absolute ster in het assortiment te zitten. De Dawson heeft een klassieke uitstraling, wat tegenwoordig zonder meer modieus is. Het is in twee uitvoeringen ontworpen door Herschel: winetasting crosshatch/tan en raven/black. De eerstgenoemde rugzak heeft een rode kleur, terwijl het andere model grijs is. Ook hierin zit een vak voor een notebook, hoewel hier een laptop van 13 inch in past. Qua inhoud is het de kleinste van de drie genoemde rugzakken, er zit namelijk een inhoud van 20,5 liter in. De schouderbanden zijn net als bij de Settlement en de Little America verstelbaar en gewatteerd.