Disclaimer

Deze web site heeft ten doel de reiziger te voorzien van informatie. Hoewel deze site met de grootste zorg is samengesteld, is de eigenaar niet aansprakelijk voor eventuele onjuistheden of omissies op deze site.

Ook is de eigenaar niet aansprakelijk voor de juistheid of volledigheid van de inhoud van de web sites waarnaar op deze site wordt verwezen.
Reacties op artikelen door bezoekers van deze web site zijn voor rekening van deze bezoekers en zijn geen representatie van de mening van de redactie van opreis.nl. Informatie over gezondheid op deze site is geen gezondheidsadvies en is slechts indicatief. Raadpleeg voor vaccinatie- en gezondheidsadviezen altijd een arts of een speciale instelling zoals  www.travelclinic.com.  Reisadviezen zijn gebaseerd op de samenvattingen van de reisadviezen van het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Opreis.nl staat niet in voor de juistheid en/of actualiteit van deze gegevens. Controleer zelf de laatste stand van zaken via  het ministerie.  Aan de informatie op deze web site kunnen geen rechten worden ontleend.
De eigenaar van deze site wijst uitdrukkelijk alle aansprakelijkheid af voor de gevolgen van handelingen en/of activiteiten die voortvloeien uit het gebruik van gegevens uit deze web site. Daarnaast accepteren wij geen aansprakelijkheid voor onjuistheden en voor onjuiste informatie van derden waarnaar in deze web site en/of pagina’s verwezen wordt. Opreis.nl verkoopt geen reizen. Indien u een reis boekt via opreis.nl sluit u een overeenkomst met de aanbieder van deze reis en niet met opreis.nl.

Alles op deze web site dient slechts ter informatie. Verantwoordelijkheid voor de controle van de juistheid van de gegevens ligt bij de gebruiker van deze web site.

Alle artikelen en foto’s op deze web site zijn auteursrechtelijk beschermd. Auteursrecht opreis.nl, tenzij anders vermeld. Niets van deze web site mag worden overgenomen zonder uitdrukkelijke voorafgaande toestemming.

Producten
Op opreis.nl worden verschillende producten aangeboden, variƫrend van reizen tot praktische informatie, tools en reisdocumenten.
Afnemers van producten via opreis.nl worden klant van opreis.nl en ontvangen onze nieuwsbrief. Je kunt je hiervoor afmelden via een link in de nieuwsbrief. Email adressen worden niet gedeeld met anderen.
Tenzij anders is vermeld, treedt opreis.nl bij het aanbod van reizen op deze website op als  bemiddelaar, en sluit de consument  een overeenkomst met de aanbieder van de reis.

Zie ook: Privacy beleid opreis.nl