Opreis.nl verzekering

Annuleringsverzekering en Reisverzekering via opreis.nl

Bij opreis.nl kan je snel en gemakkelijk een reis- en/of annuleringsverzekering afsluiten samen met je geboekte treinreis. Hieronder vind je verschillende reis- en annuleringsverzekeringen. aanschaffen. Zo kan je zonder zorgen genieten een van onze prachtige treinvakantie. Wij werken samen met Allianz Assist. 

Heeft u zelf al een verzekering? Controleer dan goed uw eigen polis. Let op zaken als het verzekerde bedrag, de werelddekking, medische kosten en bagagedekking

Reisverzekering via opreis.nl

Via onze reisverzekering ben je standaard verzekerd voor diefstal van kostbaarheden, voorwerpen of reisdocumenten (tot maximaal €4000,-) en noodzakelijke (terug)reis- en verblijfskosten ten gevolge van een ongeval/ziekte/ overlijden van jezelf of familie.  Verder is het mogelijk jezelf te verzekeren voor reisongevallen, medische kosten en geld of reischeques.

Annuleringsverzekering via opreis.nl

Met de annuleringsverzekering van opreis.nl wordt jou volledige reissom vergoed op het moment dat je onverwachts niet kan deelnemen aan een reis (tot maximaal €10.000,- per persoon of €100.000,- per verzekeringsbewijs en/of reisgezelschap).