Meenemen vliegreis

Ga je binnenkort een vliegreis maken? Dan is het handig als je een vakantie checklist hebt waarop staat wat je moet meenemen. En wat je niet moet vergeten natuurlijk.

  • In de meeneemlijst vind je diverse reisbenodigdheden die handig kunnen zijn om mee te nemen op een vliegreis.

    Binnen de EU en de 26 Schengenlanden mag je reizen zonder visum. Voor sommige andere landen is wel een visum vereist. Als je naar Canada of de Verenigde Staten vliegt, moet je via internet vooraf toestemming aanvragen, resp. eTA of ESTA. Dit kan via de links in de lijst.

    Alle aandachtspunten zijn verdeeld in een aantal categorieën. Je kunt per item aanvinken wat je op je eigen inpaklijst wilt zetten. Na verzenden krijg je je eigen inpaklijst dan per email toegestuurd. Je kunt ook kiezen om de gehele lijst te ontvangen.

    Deze meeneemlijst is speciaal samengesteld voor een vliegreis.
  • Meenemen vliegreis:

    Voorwaarden opreis.nl. Deze inpaklijst is een gratis dienstverlening van opreis.nl. Als klant van opreis.nl ontvang je onze nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief staan interessante reisartikelen en reisaanbiedingen. Afmelden voor de nieuwsbrief kan via een link onder in de nieuwsbrief.

Als je alle items die je wilt meenemen op je vliegreis hebt aangevinkt, kun je je naam en email adres invullen. Je ontvangt je persoonlijke vakantie checklist voor een vliegreis dan binnen een paar minuten per email. Je kunt er ook voor kiezen om de complete lijst te ontvangen.