Zelf je bagage inchecken op Eindhoven Airport

EindhovenAirportBagageCheckIn

Op Eindhoven Airport kun je voortaan zelf je ruimbagage inchecken. Voorlopig is deze dienst beschikbaar voor passagiers van Transavia en Ryanair en je moet vooraf online hebben ingecheckt.

Bagage inchecken op Eindhoven Airport is nieuw. Het systeem heet Drop&Go en hiermee kun je zelf je ruimbagage inchecken. Voor vragen en hulp lopen er wel medewerkers rond.

Bedoeling van Drop&Go op Eindhoven Airport is om de afhandeling van ruimbagage sneller te maken. Net zoals je in sommige supermarkten zelfscan kassa’s hebt, is ook hier idee dat je minder hoeft te wachten.

Directeur van Eindhoven Airport, Joost Meijs, zegt over het nieuwe systeem: “Wachtrijen op luchthavens zijn niet leuk. Met het Drop&Go systeem willen we onze passagiers welkom heten en ze via een self service systeem sneller het check-in proces laten doorlopen. Wij zijn van mening dat dit de toekomst van het check-in proces op luchthavens is.”
Volgens Meijs is dit slechts één van de innovaties op de luchthaven die de komende jaren zullen worden geïntroduceerd.

Wij zijn benieuwd of het in de praktijk ook echt sneller gaat werken. Heb jij Drop&Go gebruikt? Laat ons weten wat je er van vond via een reactie.

In onderstaand filmpje wordt het systeem uitgelegd.

Parkeren Eindhoven Airport

Handig, vooraf alvast je parkeerplaats Eindhoven Aiport regelen via opreis.