Visum Myanmar aanvragen

Visum Myanmar

Visum Myanmar aanvragen

Voor een reis naar Myanmar, het vroegere Birma heb je een visum nodig(2019). Om visa voor Myanmar aan te vragen heb je een paspoort nodig dat minstens 6 maanden geldig is nadat je Myanmar weer verlaat. Het is mogelijk om met een elektronisch visum of een regulier visum naar Myanmar te reizen. Beide visa dienen voor je aankomst in Myanmar geregeld te zijn. Opreis.nl kan je complete visum aanvraag voor Myanmar verzorgen. Zo ontvang je binnen een korte tijd je visa voor Myanmar!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een rondreis Myanmar?
Lees het uitgebreide dag tot dag programma en vraag je eigen reisplan aan!

Wat heb ik nodig voor een visum voor Myanmar?

  1. pasfoto
  2. ingevuld ambassadeformulier
  3. kopie vliegtickets

Wanneer kan ik gebruik maken van een Myanmar e-visum?

Je kan alleen gebruik maken van een elektronische visa als je via de onderstaande check-points Myanmar inreist:
– Yangon International Airport
– Mandalay International Airport
– Nay Pyi Taw International Airport
– Tachileik grensovergang
– Myawaddy grensovergang
– Kawthaung grensovergang
Reis je niet via deze check-point Myanmar in? Vraag dan een regulier visum aan.

Wat zijn de kosten voor een visum voor Myanmar?

De leges voor een elektronisch visum zijn €50,- (2019). Dit is de prijs voor een elektronisch visum waarbij je één keer het land mag betreden, een zogenaamde single entry.
De leges voor een reguliere visumaanvraag zijn € 40,- (2019). Hierbij mag je Myanmar één keer betreden, het is een zogenaamde single entry.

Hoelang is een visum geldig?

Zowel het elektronische als reguliere visum voor Myanmar zijn maximaal 28 dagen geldig. In plaats van 28 dagen in Myanmar te verblijven, raden wij aan je reis niet langer dan 26 dagen te plannen. Zo heb je 2 dagen speling en kom je niet voor verrassingen te staan.

Visa voor Myanmar aanvragen via opreis.nl

De leges voor een los elektronisch visa voor Myanmar zijn €50 als je dit zelf aanvraagt bij de ambassade Myanmar. Opreis.nl kan deze aanvraag ook voor je verzorgen. In de onderstaande tabel vind je de mogelijkheden en vergoedingen. Als je de aanvraag door opreis.nl laat verzorgen moet je rekening houden met een aanvraagduur bij consulaat van 3 werkdagen bij het e-visum. Vraag je een regulier visum aan? Houd dan rekening met een aanvraagduur van 10 werkdagen. Daarnaast is het raadzaam om rekening te houden met wat extra aanvraagtijd voor het aangetekend verzenden van je paspoort.

E-visum (Single entry)Visum (Single entry)
Geldigheidsduur: 3 maanden3 maanden
Maximaal verblijf: 28 dagen28 dagen
Aanvraagduur: 3 werkdagen10 werkdagen
Kosten per reiziger: €75€101

Aanvraagformulier