Het Verre Reizen Event of juist de Beurs voor Bijzondere bestemmingen?

Beurs voor bijzondere bestemmingen Amsterdam

Het Verre Reizen Event of juist de Beurs voor Bijzondere bestemmingen?

Het Verre Reizen Event

De kleinschalige vakantiebeurs is al jaren in opkomst. Sinds enkele jaren zijn Nederland én België beide een reisbeurs rijker. Deze beurs heet het Verre Reizen Event. De deelnemers richten zich vooral op verre bestemmingen. In de Fokker Terminal in Den Haag én in de Waagnatie in Antwerpen vinden de twee beurzen plaats.

De beurzen hebben een kleinschaliger karakter dan de bekende ‘vakantiebeurs’ in Utrecht. Juist daarom zijn deze twee beurzen geschikt voor de avontuurlijke reiziger. Een aanrader voor de opreis.nl bezoeker.

Een voordeel van deze twee beurzen, ze vinden al plaats in oktober. Prettig voor de vroege beslisser, maar ook slim omdat de vroegboekkorting wellicht wat hoger is.

Verre Reizen Event:  vakantiebeurs in Den Haag en Antwerpen
Het aantal deelnemers op het Verre Reizen Event in Den Haag is zo’n 100, in Antwerpen zijn dat er dit jaar wat minder.

Meer info over het Verre Reizen Event op de website van het Verre Reizen Event.

De Beurs voor bijzondere bestemmingen

Een tweede alternatief voor de vakantiebeurs in Utrecht is de beurs voor bijzondere bestemmingen. Dit zijn twee kleinschalige reisbeurzen in Breda en Amsterdam. Beide beurzen vinden traditiegetrouw plaats in januari.

Beurs voor Bijzondere Bestemmingen: Beurs van Berlage Amsterdam en Breda
Het aantal deelnemers is in de Beurs van Berlage in Amsterdam de laatste jaren hoog, in 2018 zijn er zo’n 130 reisorganisaties aanwezig. De beurs in Amsterdam is daarmee de grootste van de kleintjes én ook de drukste.

Meer info over de Beurs voor Bijzondere bestemmingen op de website van de beurs voor bijzondere bestemmingen. 

Reis&Co: MartiniPlaza  in Groningen
Een nieuwkomer is Reis&Co inmiddels niet meer, maar bij veel Nederlanders is Reis&C0 Event wellicht niet bekend. Reis&Co richt zich vooral op de noorderling. De 10.000 bezoekers die deze beurs in januari jaarlijks trekt komen vooral uit Groningen, Friesland en Drent. Meer informatie en tickets vind je op de website van Reis&Co Event.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.