VACATURE

Junior Treinspecialist & Klantgeluk bij duurzame travel startup Opreis.nl

Ben jij op zoek naar een baan in de reisbranche? En wil jij impact maken door bij te dragen aan de ontwikkeling van duurzaam toerisme? Dan is deze vacature ‘Junior Treinspecialist & Klantgeluk’ bij onze duurzame travel startup Opreis.nl zeker iets voor jou!

Wat je kan verwachten
Als medewerker reserveringen en klantgeluk bij Opreis.nl krijg je de kans om mee te werken aan de ontwikkeling van deze duurzame travel startup. Je wordt onderdeel van een ambitieus team. Het is jouw taak om de boekingen van reizigers zorgvuldig te verwerken tot volledig ingeboekte treinrondreizen. Dat doe je door op basis van het reisplan de hotels, treintrajecten en ferry’s in te boeken. Hierbij werk je vooral samen met ons vaste backoffice team. Daarnaast werk je aan de ontwikkeling van de inboekprocessen, het automatiseren en verbeteren van dit proces. 

Over Opreis.nl
Opreis.nl focust zich sinds 2022 volledig op treinrondreizen vanuit Nederland naar de mooiste bestemmingen in Europa. Hiermee spelen we als jonge touroperator in op de explosief toegenomen vraag naar duurzame rondreizen binnen Europa. De veelbelovende resultaten in het eerste jaar na de lancering onderstrepen dat er een grote en snel toenemende vraag is naar dit type reizen.

Het onderscheidende aanbod van Opreis.nl bestaat uit volledig verzorgde treinrondreizen, inclusief alle vervoerstickets, OV-vriendelijke hotels met ontbijt en volledige CO2-compensatie. Bij iedere reis staan de drie pijlers ‘avontuurlijk, duurzaam en ontspannen’ centraal. Met dit als uitgangspunt heeft opreis.nl een gevarieerd aanbod met bijzondere reizen samengesteld naar bestemmingen als Scandinavië, Schotland, Zwitserland, Italië en Spanje. Alle reizen starten en eindigen in Nederland en naast de trein, er komt dus nooit een vliegtuig aan te pas. 

Wat verwachten we van jou? 

  • Je bent ambitieus en wil impact maken door bij te dragen aan duurzaam toerisme.
  • Je werkt nauwkeurig en bent super scherp op details.
  • Je hebt minimaal een HBO-opleiding afgerond.
  • Je kunt zelfstandig werken en je durft beslissingen te nemen.
  • Je bent handig met online tools zoals Google Sheets en Google Docs.
  • Je bent in staat het hele inboekproces te overzien en waar nodig te verbeteren.
  • Je spreekt en schrijft uitstekend Nederlands en goed Engels.

Wat bieden we jou? 
We bieden je een uitdagende baan met een marktconform salaris, aangevuld met een persoonlijk treinreisbudget. In overleg bepalen we het aantal uren (minimaal 32 uur) en je werkt afwisselend op kantoor in Utrecht en thuis. 

Word jij onze nieuwe collega?
Spreekt de vacature je aan en denk je dat jij voor ons dé nieuwe Opreis.nl collega bent die we zoeken? Stuur dan een mailtje naar info@opreis.nl met je motivatie en CV. Wie weet tot snel in ons nieuwe kantoor!

“Ik werk sinds een half jaar bij Opreis.nl en ik ben blij dat ik deze stap heb genomen. Het werken bij een startup is natuurlijk heel iets anders dan bij een bedrijf wat al langer op de markt is. Je hebt de vrijheid om mee te denken over processen, de productontwikkeling. Je eigen inbreng wordt gewaardeerd. Het is een echte ‘hands-on’ baan, in een leuk team met humor, waarin iedereen elkaar respecteert. Kom je erbij?”

Ilse Timme

Klantgeluk & Treinspecialist

Maak alvast kennis met je Opreis.nl collega's

Treinspecialisten

Jan Jaap Meendering
Eigenaar & Treinspecialist

Zo’n 25 jaar geleden begon mijn treinavontuur met mijn eerste échte treinreis, als 10 jarig jochie. Van Moskou naar Beijing per Transsiberië Express. Die fantastische treinreis liet mij niet meer los.

Vele treinreizen later is die liefhebberij meer dan een fulltime baan geworden. Dagelijks ben ik bezig met het uitstippelen en boeken van treinreizen voor reizigers die óók de charme van treinreizen willen ontdekken maar het ‘gedoe’ graag uitbesteden.

Bas Tromp
Eigenaar & Treinspecialist

Met de lancering van Opreis.nl ging voor mij een droom in vervulling: reizen werd mijn werk! Dat ik tegelijkertijd een steentje bij kan dragen aan een duurzamere wereld maakt het werk extra fijn.

Ik zet bij Opreis.nl mijn skills en expertise op het gebied van marketing en strategie in om zoveel mogelijk reizigers te overtuigen dat reizen ook op een duurzame manier kan, zonder concessies te hoeven doen op het gebied van avontuur en comfort. 

Siebrand Jonker
IT- en Treinspecialist

Na mijn stage bij Opreis.nl heb ik de kans gekregen om een vast onderdeel van het jonge Opreis.nl team te worden. Als zeiler gaan duurzaamheid en avontuur hand in hand, en heb ik al veel..

..  van de Europese kust mogen ontdekken. Jan Jaap en Bas hebben mij nu geïntroduceerd in een nieuwe manier om het binnenland van Europa te beleven. Als IT- en Treinspecialist zorg ik dat alle processen binnen Opreis.nl goed en efficiënt lopen.

Ilse Timme
Treinspecialist & Klantgeluk

Het reizen zit in mijn bloed: al op jonge leeftijd heb ik de wereld mogen ontdekken en was ik verkocht. Ik voel me bevoorrecht het reisvirus weer door te kunnen geven aan mijnkinderen. Duurzaamheid..

.. staat bij mij hoog in het vaandel en het reizen per trein is voor mij de perfecte combinatie. Als Treinspecialist en medewerker Klantgeluk ontzorg ik reizigers bij het uitstippelen en boeken van een duurzame, avontuurlijke, en ontspannen Treinreis.

Judith van Ee
Treinspecialist & Klantgeluk

Als student Toerisme Management vond ik bij Opreis.nl dé stageplaats waar ik mijn interesses en kwaliteiten kon inzetten en ontwikkelen.
Ik kreeg hier de kans om aan verschillende projecten..

.. mee te werken, waarbij ik mijn creativiteit en enthousiasme kon inzetten. Een van mijn favoriete taken is het maken van persoonlijke reisplannen voor reizigers, zodat zij een onvergetelijke treinreis kunnen maken.

Daarom boek je
bij Opreis.nl

Eco-vriendelijk

Bij Opreis.nl gaan reizen en duurzaamheid hand in hand. Onze reizen zijn duurzaam en we compenseren de CO2 van alle reizen.

Persoonlijke aandacht

Onze treinreisspecialisten helpen je met aandacht en een lach zodat jij zorgeloos van je treinvakantie kunt genieten.

20+ jaar treinervaring

Moederbedrijf Mevo Reizen heeft al meer dan 20 jaar ervaring met het organiseren van treinrondreizen.

De mooiste treinreizen

Met een team van treinspecialisten  ontwikkelen we bij Opreis.nl unieke treinreizen door Europa. 

Maatwerk treinreizen

Staat jouw droomreis niet tussen ons aanbod? Dan helpen we je graag met een treinrondreis op maat.

24/7 support onderweg

Ervaar je problemen tijdens je treinreis? Onze treinspecialisten staan 24/7 klaar om je telefonisch te helpen. 

Google reviews over treinrondreizen

Ervaringen van treinreizigers

Ook eco-vriendelijk
Treinreizen?

Inloggen