Uitnodiging Oezbekistan aanvragen

Visum Oezbekistan

Uitnodiging Oezbekistan  aanvragen

Oezbekistan is geen gebruikelijke bestemming. Voor een reis naar Oezbekistan  heb je voordat je vertrekt een visum nodig. Om een visum voor Oezbekistan   aan te vragen heb je een uitnodigingsbrief of Letter of Invitation (LOI) nodig. Een uitnodiging is een officieel document waaruit blijkt dat je welkom bent in Oezbekistan  . Deze visa support letter wordt afgegeven door een officiële Oezbeekse reisorganisatie.

Betrouwbare Oezbekistan uitnodiging

Via onze betrouwbare partner ontvang je een officiële uitnodiging voor je visum voor Oezbekistan.

Snel en zorgvuldig een uitnodigingsbrief voor Oezbekistan

Opreis.nl controleert je aanvraag zorgvuldig. Binnen 10 – 14 dagen ontvang je een uitnodiging voor een visum Oezbekistan. Heb je meer haast? Vink dan ”spoed’ aan tijdens je aanvraag hieronder. Opreis.nl zal dan de aanvraag versnellen tot ongeveer een week.
Voor de afhandeling van de aanvraag zijn we afhankelijk van de reactiesnelheid van de Oezbeekse autoriteiten. Hoewel bovenstaande doorlooptijden doorgaans kloppen, kan het voorkomen dat de aanvraag langer duurt. Doe je aanvraag dus op tijd, zeker in de zomermaanden.

Flexibiliteit uitnodiging Oezbekistan

Stel, na je aanvraag veranderen je reisdata alsnog. Dan kun je de uitnodiging voor Oezbekistan alsnog aanpassen. Dit kan tot het moment dat je  de visumaanvraag hebt ingediend.

Hoe werkt het aanvragen van een visum Oezbekistan

  • Stap 1) Je vult de gegevens in via opreis.nl
  • Stap 2) Je kunt eenvoudig en veilig afrekenen met iDEAL of Bancontact / Mister Cash. Vervolgens  ontvang je meer informatie over het aanvragen van het visum en ontvang je  de officiële uitnodigingsbrief per email binnen 10-14 werkdagen.
  • Stap 3) Je vult een aanvraagformulier in voor een visumaanvraag. Dit kan via evisa.mfa.uz/evisa_en/
  • Stap 4) Mail het ingevulde aanvraagformulier naar opreis.nl. Dit formulier  hebben we nodig voor je uitnodigingsbrief. Ook hebben we een werkgeversverklaring nodig én een kopie van je paspoort.
  • Stap 5) Voor het aanvragen van het visum print je de Oezbeekse uitnodiging die je via opreis.nl ontvangt. Hiermee ga je naar de Oezbeekse ambassade. De ambassade van Oezbekistan  vind je in Brussel.

Is het mogelijk om het visum eerder in te laten gaan dan de begindatum van de reis?

Ja, dat kan. Uiteraard moet je wél het land binnen de geldigheidstermijn van je visum weer verlaten en kan de termijn van een standaard visum maximaal 15 dagen zijn. Je kunt ook kiezen voor een iets duurder visum zodat je 30 dagen in Oezbekistan mag verblijven.

Adres ambassade Oezbekistan

De ambassade van Oezbekistan is gevestigd in Brussel.
Avenue Franklin D. Roosevelt 99
B-1050 Brussel, België, tel: +32 (02) 6728844

Neem voor actuele openingstijden van de ambassade van Oezbekistan contact op met de ambassade.

Oezbekistan uitnodiging aanvragen via opreis.nl

De prijs voor een uitnodiging Oezbekistan is €79. Je ontvangt je officiële uitnodiging per email.
De uitnodiging is gekoppeld aan tenminste één overnachting in een hotel. Opreis.nl heeft hiervoor enkele opties waaruit je bij de aanvraag een keuze kunt maken.