Top DJ’s in designhotel Adam & Eve

Optredens van Tiësto en DJ Roger Sanchez in hotel Adam & Eve aan de Middelandse Zee in Turkije.

Designhotel Adam & Eve in Belek, aan de Turkse Rivièra, heeft twee top DJ’s ingehuurd voor een optreden in in het hotel.  Op 4 juli draait DJ Roger Sanchez en op woensdag 4 augustus is er een optreden van Tiësto.

Met meer dan 4000 gasten beloven beide optredens een geweldig dansfestijn te worden op het hotelstrand aan de Middellandse Zee. Het unieke hotel biedt haar 1000 gasten en ook bezoekers die niet in het hotel verblijven de keus uit drie all inclusive arrangementen voor het bijwonen van de optredens.Prijzen variëren van 100 euro tot 300 euro per persoon voor hotelgasten en van 125 tot 500 euro voor daggasten. Nederlandse reisorganisaties bieden vanaf 1119 euro per persoon een 8-daagse all inclusive vakantie naar Adam & Eve inclusief het bijwonen van het optreden van de top-DJ’s.

VIP-lounge
Wie verzekerd wil zijn van de beste plaats – direct voor het podium – boekt een gold package dat voorziet in een eigen cocktailtafel met hapjes en drankjes. Platinum-gasten hebben speciale toegang tot de VIP-lounge en zijn verzekerd van persoonlijke service, cocktails en exotische hapjes gedurende het hele optreden. Na afloop van de optredens van de DJ’s wordt het dansfeest verder voortgezet in Disco Lab, waar tot in de vroege uurtjes de beste dance music wordt gedraaid.

Zie ook:
Hotel Adam & Eve

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.