Tickets en tours Florence

Tickets en tours Florence

florence-opreis-nl

Entreekaartjes & tours Florence

De stichter, Julius Ceasar, moet nu wel trots zijn op zijn stad Florence, die hij had gebouwd voor de veteranen uit zijn legers. Aan zo’n interessante stad kun je makkelijk meerdere dagen besteden. De informatie die je binnen krijgt, de beelden die je eindelijk in het echt ziet, de hele sfeer en impressie zal veel indruk maken. Niet te vergeten dat de renaissance in Florence vele beroemdheden en kunstenaars heeft opgeleverd, waaronder Leonardo da Vinci, Michelangelo and Boticelli.

Maar op al dit moois komen wel veel mensen af! Vermijd lange wachttijden en bestel je skip the line tickets voor Florence makkelijke en voordelig via opreis.nl.

Populaire activiteiten in Florence

Bekijk alle attracties en tours in Florence

Florence

Neem plaats op één van de vele terrassen in het zonnige Florence. Deze Italiaanse stad herbergt tal van oude bezienswaardigheden, bekende musea en indrukwekkende paleizen. De kunstwerken van de beroemde Michelangelo zijn te vinden in het ‘Galleria dell’Accademia. Daarnaast is een bezoek aan de Dom zeker de moeite waard. Dat Florence een geschikte vakantiebestemming is voor de liefhebbers van de Italiaanse keuken, dat hoeven wij natuurlijk niet te vertellen.

Galleria degli Uffizi

Het bekende museum Uffizi is een must voor elke vakantieganger in Florence. Dit immens grote museum beschikt over een groot aantal kunstschatten. Diverse werken van Michelangelo komen langs, maar ook werken van Rembrandt van Rijn, Sandro Botticelli en Simone Martini hebben een plekje gekregen in het museum Uffizi.

Galleria dell’Accademia

Wie een bezoek brengt aan Florence, moet ook een kijkje hebben genomen in het museum Galleria dell’Accademia. Het wereldberoemde beeldhouwwerk David van Michelangelo staat hier te pronken. Dit kunstwerk is wereldwijd bekend en brengt veel toeristen naar de Italiaanse stad. Maar er is natuurlijk nog veel meer moois te zien in dit museum. Boek van te voren alvast een kaartje en loop direct het museum binnen.

De musea van Florence kunnen zeer druk zijn, met lange wachtrijen tot gevolg. Voorkom onnodig wachten en bestel je kaarten en rondleidingen vast vooraf.

Bekijk alle attracties en tours in Florence