Tickets Disneyland Parijs

Entreekaartjes en aanbiedingen voor Disneyland Parijs

Disneyland Parijs, het pretpark waar je dromen uitkomen. Zo’n dertig kilometer vanaf Parijs ligt het gigantische attractiepark van wel twintig vierkante kilometer groot. Het park is opgedeeld in verschillende delen met verschillende thema’s. Ook kan je overnachten in een van de prachtige Disney hotels waar de magie van het park nog steeds te voelen is. Een stedentrip naar Parijs is pas compleet wanneer je dit combineert met een magisch dagje Disneyland.

Tickets Disneyland Parijs

Toegangskaarten en acties Disneyland Parijs

Disneyland dagticket

Louvre_night_tour

Disneyland Parijs dagtickets vanaf €49

Aanbieding dagticket Disneyland

Disneyland meerdere dagen

Eiffeltoren_lunch

Disneyland meerdaagse tickets vanaf €150

Toegangskaart Disneyland meerdere dagen

Verschillende parken

Het park van Disneyland Parijs is opgedeeld in twee delen. Het bekendste en meest bezochte deel van het park is het Disneyland park. Hier staan alle wereldberoemde Disneyfiguren zoals Mickey Mouse centraal. Het andere deel van het park is gebaseerd op de Walt Disney Studio’s. Hier staan niet zozeer de karakters centraal, maar voornamelijk de productie van alle cartoons en films van Disney. Je krijgt hier een kijkje achter de schermen. Ook is in Disneyland Parijs een winkelstraat te vinden, Disney Village, waar je leuke souvenirs kan kopen en natuurlijk lekker kan eten en drinken.

Overnachten bij Disneyland Parijs

Om een magische Disneylandervaring compleet te maken, kan je overnachten in een van de bijzondere Disney hotels in de buurt van het park. De Disney hotels zijn redelijk prijzig, maar maken een bezoek aan Disneyland Parijs wel compleet. Zo krijg je de mogelijkheid om kennis te maken met bekende Disneyfiguren en mag je langer in het park blijven dan andere bezoekers. Ook zijn er rondom Disneyland genoeg gewone hotels waar je voor lagere prijzen kan overnachten.

De magie van Disneyland Parijs trekt een hoop bezoekers, waardoor lange wachtrijen kunnen ontstaan. Boek dus alvast vooraf je tickets om de lange wachtrij te vermijden. Ook kan je fast lane tickets kopen om ook in het park de rijen voor attracties te omzeilen.

[themify_button style=”large flat” color=”#ff8C00″ link=”https://www.getyourguide.nl/s/?q=disneyland%20parijs&partner_id=BE2M8CI&cmp=Disneyland” text=”#ffffff” target=”_blank” ]Bekijk alle tickets en aanbiedingen in Disneyland Parijs[/themify_button]

[themify_button style=”large flat” color=”#ff8C00″ link=”https://www.opreis.nl/tickets/kaartjes-parijs/” text=”#ffffff” ]Meer attracties in Parijs[/themify_button]