Citytrip St.Petersburg

Sint Petersburg, een magische stad. De 300 jaar oude stad is rijk aan lange rechte straten, bijzondere paleizen en prachtige tuinen. Daarnaast zijn er veel musea, waaronder het prachtige Hermitage. Sint Petersburg heeft een winkelstraat van wel 5 kilometer lang, Nevskij Prospect. Deze straat is gevuld met designwinkels, bekende winkelketens en schattige boetiekjes. Boek snel en voordelig je tickets en tours St.Petersburg via opreis.nl. We hebben op deze pagina alles om jouw persoonlijke citytrip naar St. Petersburg samen te stellen.

Tip: Boek vooraf de St. Petersburg citypass

Maak je citytrip nog gemakkelijker en goedkoper door gebruik te maken van deze citypass. Met deze pas krijg je 2, 3 tot 5 dagen gratis toegang tot verschillende musea. De hop on hop-off bussen zijn ook inbegrepen. Koop nu jouw citypass.

Koop hier je skip the line tickets

Must sees in St. Petersburg

BEZOEK HET HERMITAGE MUSEUM

Veel toeristen kiezen ervoor om een bezoek te brengen aan het Hermitage Museum. Het museum bestaat al sinds 1852. Het was Tsaar Nicolaas die ervoor koos om het paleis om te toveren tot een museum. Los van de unieke kunstcollectie kun je hier ook genieten van diverse archeologische hoogtepunten. Het Hermitage Museum is te vinden op het bekende Palace Square.

DE PALACE SQUARE

Het Palace Square is één van de grootste pleinen van St. Petersburg. Op dit plein is onder andere het Winterpaleis te vinden. Een gebouw met meer dan vijftienhonderd kamers. Vandaag de dag is in dit gebouw het Hermitage Museum te vinden.

HET KEIZERLIJKE CATHARINAPALEIS

Stap in de wereld van de Keizerinnen. In dit Delfts blauwe paleis woonden en werkten de Russische keizers, ook hielden zij gala’s en gemaskerde feesten in de prachtige paleiszalen van het paleis. Rondom het paleis bevindt zich de Russische tuinkunst uit de 18e en 19e eeuw. Het Paleis is ontworpen door architect Bartolomeo Rastrelli. Koop hieronder jouw tickets en tours voor jou citytrip naar St.Petersburg.

Boek hier je vlucht naar St.Petersburg


Boek hier je St.Petersburg transfer

Een transfer nodig naar je accommodatie in St.Petersburg? Hieronder vindt je snel en gemakkelijk de transfer die bij jouw past!

Hotelovernachting in St.Petersburg

Jouw Fietstour door St.Petersburg

Op een veilig, leuk en milieuvriendelijke manier de stad verkennen en genieten van het uitzicht en de bezienswaardigheden tijdens je citytrip. Boek snel en gemakkelijk jou fietstour of fietsverhuur.

Meeneemlijst voor je citytrip St.Petersburg

Ga je binnenkort op reis? Om goed voorbereid te zijn hebben wij voor jou een aantal belangrijke benodigdheden op een rijtje gezet die je niet kunt missen als je op stedentrip gaat.

KOOP JE REISGIDSEN

KOOP JE TAALGIDSEN

Zo ga je goed voorbereid op reis