Tickets en tours Parijs

Parijs_kaartjes

Entree kaartjes & tours Parijs

Parijs, de hoofdstad van Frankrijk, de stad van de liefde, wie kent haar niet? Op slechts drie kwartier vliegen van Nederland of een treinritje van enkele uren kan je al genieten van al het moois dat Parijs te bieden heeft. De prachtige hoogtepunten, vele musea, de heerlijke wijn, verse croissantjes en Frans dineren maakt Parijs de perfecte plek voor een romantische en culturele stedentrip.

Koop je kaartjes voor drukke musea en tours makkelijk online. Vermijd lange wachttijden en bestel je skip the line tickets via opreis.nl.

Populaire activiteiten in Parijs

[themify_button style=”large flat” color=”#ff8C00″ link=”https://www.getyourguide.nl/s/?q=parijs&partner_id=BE2M8CI&cmp=Parijs” text=”#ffffff” target=”_blank” ]Bekijk alle attracties en tours in Parijs[/themify_button]

Kaartjes voor top attracties in Parijs

Eiffeltoren

eiffeltoren_tickets

Kaartjes Eiffeltoren

Kaartjes voor de Eiffeltoren. Skip the line tickets. Rondleidingen en tours. Toegang tot de top. Combinatietickets en tours.

Louvre

louvre_tickets

Kaartjes Louvre

Kaartjes voor het Louvre. Skip the line tickets. Rondleidingen en tours. Rondleidingen met gids. Combinatietickets en tours.

Versailles

versailles_tickets

Kaartjes Versailles

Kaartjes voor Versailles. Skip the line tickets. Toegang paleis en tuinen Versailles. Rondleidingen met gids. Combinatietickets en tours.

Disneyland Parijs

disneyland_tickets

Kaartjes Disneyland Parijs

Kaartjes voor Disneyland Parijs. Skip the line tickets. Combinatietickets en tours. Toegang park en aanbiedingen hotels.

[themify_button style=”outline flat” color=”#fff” link=”https://www.getyourguide.nl/s?q=parijs&ct=132&partner_id=BE2M8CI” text=”#4099ff” target=”_blank” ]Kaartjes musea Parijs[/themify_button]

[themify_button style=”outline flat” color=”#fff” link=”https://www.getyourguide.nl/s?q=parijs&ct=152&partner_id=BE2M8CI” text=”#4099ff” target=”_blank” ]Transfers & shuttles Parijs[/themify_button]

[themify_button style=”outline flat” color=”#fff” link=”https://www.getyourguide.nl/s/?q=parijs&partner_id=BE2M8CI” text=”#4099ff” target=”_blank” ]Bekijk alle attracties en tours in Parijs[/themify_button]

Bezienswaardigheden en musea

Tijdens een stedentrip naar Parijs kan een tour langs de bekendste bezienswaardigheden natuurlijk niet ontbreken. Zo zijn de Eiffeltoren, de Notre Dame, de Sacre Coeur, de Arc de Triomphe, Saint-Germain-de-Prés en de rivier de Seine echt hoogtepunten van Parijs die je niet mag missen.

Ook zijn in Parijs veel bekende en indrukwekkende musea te vinden. Zo kan je in het Louvre bijzondere kunst bekijken zoals het bekende schilderij de Mona Lisa. Maar daarnaast zijn in Parijs nog veel meer musea te vinden zoals Centre Georges Pompidou, Musée National d’Histoire Naturelle, Museé d’Orsay en het Grand Palais. Kortom, genoeg hoogtepunten om tijdens een trip je tijd mee te vullen.

Modehoofdstad

Een stedentrip naar Parijs is ook zeer geschikt voor de winkelliefhebbers. Parijs mag dan wel de stad van de liefde genoemd worden, maar is daarnaast ook een modehoofdstad.
Zo zijn in Parijs verschillende grote warenhuizen te vinden zoals het bekendste warenhuis Lafayette. Op de Champs-Elysées zijn veel dure merkwinkels te vinden met uitzicht op de Arc de Triomphe. Voor kleinere en betaalbare boetiekwinkeltjes kan je terecht in de winkelbuurt Le Marais.