Citytrip Londen

Londen is de grootste stad van Europa en een wereld op zich. Van gezellige pubs tot exclusieve restaurants. Londen biedt voor ieder wat wils koop jou tickets en tours naar Londen. Bezoek historisch plekken zoals de St. Paul’s Cathedral, Buckingham Palace en de Big Ben. Ontspan in Hyde Park of één van de vele andere groene plekken in Londen. Doe een pubtour in het hippe Notting Hill of ‘shop till you drop’ bij Harrods, Harvey Nicks of één van de bijzondere winkels in de stad. Londen staat ook wel bekend om het theater. Beleef Londen maar onthoud: je kunt nooit alles in één keer doen. Kom later nog eens terug voor wat je nog niet hebt gezien. Koop je tickets en tours naar Londen. Op deze pagina vindt je alles om jouw persoonlijke citytrip naar Londen samen te stellen.

Koop hier je skip the line tickets

Must sees in Londen

KONINKLIJKE PALEIS IN LONDEN

Tijdens je citytrip in Londen kun je een bezoek aan het paleis van de koningin in Londen niet missen. namelijk Buckingham Palace. Dit paleis is een van de mooiste paleizen van Europa. Daarnaast is één van de belangrijkste trekpleisters van het paleis het wisselen van de wachtposten. Veel toeristen komen op deze wisseling af. Wil je de beste plek bemachtigen, dan is het handig om er tenminste een uur van tevoren te zijn. Deze ceremonie duurt ongeveer drie kwartier. Al enthousiast? Koop hieronder je tickets voor de Buckingham Palace.

Let wel op: Het paleis kan alleen in de maanden augustus, september bezocht worden.

HET BRITISH MUSEUM

Bezoek de populaire toeristenattractie van Londen namelijk het British Museum. Dit museum is gevestigd in een prachtig pand aan de Great Russel Street. Bewonder de collectie die uit meer dan 8 miljoen kunstvoorwerpen bestaat. Deze voorwerpen komen onder andere uit de steentijd, de Egyptische, de oud Griekse en Romeinse tijd. Er komen jaarlijks 5 miljoen bezoekers naar het museum. De entree is geheel gratis, wel moet je voor de tentoonstellingen entreegeld betalen. Een bezoek aan de bibliotheek die in het midden van het gebouw staat is zeker de moeite waard.

DE INDRUKWEKKENDE ST. PAULS’S KATHEDRAAL

De St.Paul’s Kathedraal is één van de bekendste bouwwerken van de stad Londen. Voordat de Kathedraal gebouwd werd stond hier een houten kerk die meerdere keren is verwoest. Daarna is er besloten om een nieuwe kathedraal in moderne stijl te bouwen. Met een hoogte van 111 meter is de koepel van de kathedraal de op één na grootste ter wereld. Als bezoeker is het mogelijk om deze koepel te beklimmen. Na ongeveer 528 trappen kom je aan de top waar je getrakteerd wordt op een spectaculair uitzicht over Londen. Een echte aanrader om toe te voegen aan je citytrip.

Wist je dat? In deze Kathedraal beroemdheden zijn begraven zoals Premier Winston Churchill, admiraal Nelson de Hertog van Wellington en de architect van de kathedraal Christopher Wren.

SHOPPEN EN MUSICALS

Voor de winkelliefhebbers onder ons is Londen de perfecte plek. Bezoek de prachtige winkelstraten zoals Oxford Street en Covent Garden. Tijdens je shoptrip kan een bezoek aan het warenhuis Harrods niet ontbreken. Na een lange dag bezienswaardigheden bekijken en winkelen kan je s ’avonds genieten van de leukste musicals in het Londense gebied West End.

Boek hier je vlucht naar Londen


Boek hier je Londen transfer

Hotelovernachting in Londen


Koop je treintickets naar Londen

Reis je liever met de trein naar Londen, en wil je snel en gemakkelijk je treintickets kopen? Klik hier.

Jouw Fietstour door Londen

Op een veilig, leuk en milieuvriendelijke manier de stad verkennen en genieten van het uitzicht en de bezienswaardigheden tijdens je citytrip. Boek snel en gemakkelijk jou fietstour of fietsverhuur.

Meeneemlijst voor je citytrip Londen

Ga je binnenkort op reis? Om goed voorbereid te zijn hebben wij voor jou een aantal belangrijke benodigdheden op een rijtje gezet die je niet kunt missen als je op stedentrip gaat.

KOOP JE REISGIDSEN