Tickets en tours Dubai

Entreekaartjes & tours Dubai

Een tripje naar Dubai wordt onder Nederlanders steeds populairder. De stad Dubai is in de afgelopen 20 jaar omgetoverd van een nietszeggend stadje tot een indrukwekkende metropool. Dubai is een wonder in de woestijn. Dubai is de perfecte bestemming om een stedentrip te combineren met lekker relaxen op het strand of aan het zwembad door de hoge temperaturen het hele jaar door. In Dubai hoef je je geen moment te vervelen. De stad is rijk aan een grote verzameling winkelcentra, markten, hotels, waterpretparken en bezienswaardigheden. Highlights in Dubai zijn het Palmeiland, de hoogste wolkenkrabber ter wereld (Burj Khalifa) en woestijnsafari’s. Maar je kan er ook skiën in een winkelcentrum, aan het strand liggen, eten en drinken en heel veel shoppen.

Kortom, veel te doen in Dubai en koud is het er nooit. Wil je niet wachten voor je entreekaartjes? Koop ze dan vooraf via opreis.nl. Wel zo makkelijk!

Tickets Burj Khalifa Dubai

Burj Khalifa Dubai

Reserveer Woestijnsafari Dubai

 Woestijnsafari Dubai

Populaire activiteiten in Dubai

Powered by GetYourGuide. Word partner.

Bekijk alle attracties en tours in Dubai

Shop till you drop in Dubai

Dubai is de perfecte stad als je houdt van winkelen. De extreem groot opgezette winkelcentra van Dubai zijn het meest bekend, maar er zijn ook zeker leuke souvenirwinkeltjes en overdekte markten waar Arabische spullen verkocht worden. Het meest bekende winkelcentrum is de Dubai Mall. Hier bevinden zich niet alleen meer dan 1000 winkels, maar ook een schaatsbaan, een aquarium en een bioscoop. Naast de Dubai Mall bevindt zich de Souk al Bahar. Dit is ook een winkelcentrum, maar meer Arabisch georiënteerd. Hier vind je voornamelijk lokale producten en kan je genieten van de Arabische sferen.

Hoogtepunten van Dubai

De bekendste wolkenkrabber van Dubai is natuurlijk de Burj Khalifa. Dit is een hoogtepunt van de stad die je zeker niet mag missen. Je kan bij de Burj Khalifa uitkijken over heel Dubai vanaf het panoramaplatform op bijna een kilometer hoogte. Ook een tripje door de woestijn is een must. Met een woestijnsafari rij je door de bijzondere zandduinen. Ook kan je de woestijn bezoeken op de rug van een kameel, wat de woestijnervaring compleet maakt. Maar om de geschiedenis van Dubai te ervaren, is de wijk Al Bastikiya te bezoeken. Deze wijk bestaat uit kleine, authentieke straatjes waar je ervaart hoe Dubai er vroeger uitzag.

Tours naar Burj Khalifa

Powered by GetYourGuide. Word partner.