Tickets en tours Boedapest

boedapest-tickets

Entreekaartjes & tours Boedapest

Boedapest is een prachtige historische stad aan de rivier de Donau. Van oudsher waren het twee steden aan weerszijden van de Donau: Boeda en Pest. In de loop der tijd groeiden de steden steeds meer naar elkaar toe om uiteindelijk samen te smelten tot de stad Boedapest.

Laat je verrassen door het prachtige, authentieke Boedapest. De Donau die dwars door de stad heen loopt, haar oude bruggen en het prachtige parlementsgebouw. ‘s Avonds wordt de hele stad verlicht, inclusief de mooie bruggen waardoor je vanaf een hoog punt prachtige foto’s kan maken.

Ook staat Boedapest bekend om een gigantisch groot popfestival, Sziget. Ook zijn er thermische baden die het hele jaar open zijn.

Geniet nog meer van je verblijf in Boedapest en bestel kaarten voor attracties en tours gemakkelijk en voordelig via opreis.nl. Laat je verrassen door het uitgebreide aanbod!

Populaire activiteiten in Boedapest

[themify_button style=”large flat” color=”#ff8C00″ link=”https://www.getyourguide.nl/s/?q= Boedapest&partner_id=BE2M8CI&cmp=Boedapest” text=”#ffffff” target=”_blank” ]Bekijk alle attracties en tours in Boedapest[/themify_button]

Boedapest

Een stedentrip naar Boedapest is in de afgelopen jaar steeds populairder geworden. De hoofdstad van Hongarije kent een groot aantal bezienswaardigheden. De bruisende stad beschikt over de prachtige Kettingbrug en een indrukwekkend Koninklijk Paleis.

Daarnaast kunnen de bezoekers naar een van de vele musea gaan in de stad of een bezoek brengen aan een heus kuuroord. De vriendelijke bevolking zal de vakantieganger met open armen ontvangen. Boedapest is een walhalla voor winkelliefhebbers en mensen die gek zijn van Hongaarse keuken.

Koninklijk Paleis in Boedapest

Elke bezoeker moet een Boedapest een bezichtiging hebben gebracht aan het bekende Koninklijk Paleis. Dit immens grote gebouw is haast niet te missen en is gevestigd op de Burchtheuvel. Het Paleis biedt onderkomen aan een groot aantal musea, waaronder het Ludwig Museum en het Historisch Museum. Het is slim om vooraf tickets aan te schaffen voor deze musea, dat scheelt namelijk wachttijd.

Badhuizen in Boedapest

De openbare badhuizen zijn meer dan bekend in Boedapest, het is voor sommige bezoekers de reden voor een vakantie in deze Hongaarse hoofdstad. Meerdere badhuizen bestaan al enkele eeuwen, bijvoorbeeld het GĂ©llert Spa en de Szenchenyi Baths.

Bespaar tijd en voorkom wachten. Koop hier alvast je tickets voor bezienswaardigheden of tours in Boedapest.

[themify_button style=”outline flat” color=”#fff” link=”https://www.getyourguide.nl/s?q=boedapest&ct=133&partner_id=BE2M8CI&cmp=Boedapest” text=”#4099ff” target=”_blank” ]Kaartjes musea Boedapest[/themify_button]

[themify_button style=”outline flat” color=”#fff” link=”https://www.getyourguide.nl/s?q=boedapest&ct=152&partner_id=BE2M8CI&cmp=Boedapest” text=”#4099ff” target=”_blank” ]Transfers & shuttles Boedapest[/themify_button]

[themify_button style=”outline flat” color=”#fff” link=”https://www.getyourguide.nl/s?q=boedapest&partner_id=BE2M8CI&cmp=Boedapest” text=”#4099ff” target=”_blank” ]Bekijk alle attracties en tours in Boedapest[/themify_button]