Citytrip Barcelona

Een vakantie in het zonnige Barcelona, dat zal iedereen wel goed in de oren klinken. Niet zo gek, aangezien deze stad beschikt over heerlijke tapas, gezellige terrassen en diverse zandstranden. Daarnaast wachten er ook nog eens bijzondere en indrukwekkende bezienswaardigheden op de bezoekers in Barcelona. Koop snel en voordelig jouw tickets en tours voor Barcelona. We hebben op deze pagina alles om jouw persoonlijke citytrip naar Barcelona samen te stellen.

Top attracties in Barcelona

DE BEKENDE BASILIEK VAN DE SAGRADA FAMILIA TICKETS

De welbekende basiliek uit Barcelona genaamd Sagrada Familia is in 1882 gebouwd. Het was een kunstwerk van architect Antonio Gaudi. In opdracht van de Rooms Katholieke Kerk ter ere van de heilige familie. Wat de Sagrada Familia zo bijzonder maakt zijn de 18 torens met hun een eigen betekenis. De middelste toren is gewijd aan Jezus Christus. Vanbinnen heeft de kerk een architectuur van een vernieuwde gotische stijl met unieke vormen. Prachtig om te zien.

KOOP JE TOURTICKETS MET GIDS DOOR HET PARK GÜELL

Bezoek het kleurrijke Park Güell van Barcelona. Maak kennis met de meesterwerken van Antonio Gaudí in het stadspark. Bewonder de mozaïeken van Trencadís zoals de slangenbank en de trap met salamanders. Het Park staat sinds 1984 op de Werelderfgoedlijst. Geopend van 1 januari tot 24 maart. Vanuit het Park heb je een prachtig uitzicht over de stad. Een must-see voor je trip naar Barcelona.

TICKETS VOOR HET CAMP NOU THUISSTADION VAN FC BARCELONA

Een van de grootste en indrukwekkendste stadions van Europa is de Camp Nou. Dit voetbalstadion werd in 1957 geopend en heeft 99.354 zitplaatsen. Camp Nou is het thuisstadion van FC Barcelona. Toeristen van over de hele wereld komen dit stadion bezoeken. De kantoren van het bestuur en het clubmuseum zijn ook in het stadion te vinden. Koop hieronder jouw tickets en tours.

TICKETS VOOR DE HOP-ON-HOP-OFF TOUR MET GIDS

Tijdens de bus tour rij je met een dubbeldekker langs alle bezienswaardigheden van Barcelona. Een veilig en handig vervoersmiddel om Barcelona te verkennen. Koop hieronder jouw tickets en tours voor je citytrip naar Barcelona.

Boek hier je vlucht naar Barcelona


Boek je Barcelona Transfer

Een transfer nodig naar je accommodatie in Barcelona? Hieronder vindt je snel en gemakkelijk de transfer die bij jouw past!

Hotelovernachting in Barcelona

Meeneemlijst voor je citytrip Barcelona

Ga je binnenkort op reis? Om goed voorbereid te zijn hebben wij voor jou een aantal belangrijke benodigdheden op een rijtje gezet die je niet kunt missen als je op citytrip gaat.

KOOP JE REISGIDSEN

KOOP JE TAALGIDSEN

Zo ga je goed voorbereid op reis