Dubai Tickets Woestijnsafari

Dubai Tickets Woestijnsafari

Dubai Tickets Woestijnsafari

Een desertsafari in Dubai is een onvergetelijke trip door de zandduinen in de stad. Met grote terreinwagens trotseer je de zandheuvels en drift je langs de tuintoppen. Tijdens de safari stop je op verschillende plekken om van het landschap te genieten en uit te rusten van alle spanning en sensatie. Je kan ervoor kiezen om de safari ’s ochtends te doen of ’s avonds. Zo kan je ’s avonds kijken naar de bijzondere zonsondergang in de woestijn of ’s ochtends rijden op een kameel of zandboarden.

Tours naar Woestijnsafari Dubai

Powered by GetYourGuide. Word partner.

Evening Desert Safari

Veel mensen kiezen ervoor om een woestijnsafari in Dubai in de avond te doen. Tijdens het avondprogramma cross je door de zandduinen en kan je de zonsondergang zien, waarbij je prachtige foto’s kunt nemen. De tour eindigt in het woestijnkamp waar je nog kan kiezen om nog een excursie te gaan doen, zoals het nemen van een hennatattoo of rijden op een quad. Ook wordt er gezorgd voor diner en entertainment. Om de ervaring compleet te maken kan je waterpijp (shisha) roken terwijl je kijkt naar Arabische buikdanseressen. Waneer je de desertsafari niet zo ziet zitten, is er ook de mogelijkheid om enkel het diner in de woestijn bij te wonen. Ook dan kan je nog kiezen om een excursie erbij te doen.

Om een bezoek aan de woestijn optimaal te ervaren, kan je kiezen voor een Overnight Safari. Hierbij cross je ’s middags al door de zandduinen, dineer je in de woestijn en overnacht je in het woestijnkamp. Het meest bijzondere aan overnachten in de woestijn is de sterrenhemel die je in de stad nooit zo zal zien.

Excursies tijdens een desertsafari in Dubai

Zowel tijdens een ochtend- als een middagsafari is er de mogelijkheid om excursies te doen bij het woestijnkamp. De meeste mensen vinden dat een ritje op een kameel de woestijnervaring echt compleet maakt. Maar activiteiten zoals quad rijden en zandskiën doe je ook niet elke dag. Andere opties voor aanvullende excursies zijn een waterpijp roken, verven met henna, dineren in het kamp en genieten van dadels en Arabische koffie.

Boek vooraf je tickets voor de gewenste tour en kom niet voor verrassingen te staan tijdens je bezoek aan Dubai.

Woestijnsafari met BBQ, Sandboarding & Kameelrit

Woestijnsafari met BBQ, Sandboarding

Woestijnsafari met BBQ, Sandboarding & Kameelrit vanaf €41

Het hoogste punt van Dubai. Maak je een stopover in Dubai onderweg naar Azië? Neem dan een dag de tijd voor deze spectaculaire tour. Woestijnsafari met BBQ, Sandboarding & Kameelrit

Extreme tours: 4×4 Self-Driving door de woestijn

4x4 Self-Driving Dubai Woestijnsafari

Dubai: 4×4 Self-Driving Desert Safari & Sandboarding vanaf € 250

Extreme tourism! Een dagje overstap in Dubai of een weekje zon? Je kunt in Dubai een dag de woestijn in met een 4×4 die je zelf bestuurd. 4×4 Self-Driving Dubai Woestijnsafari