Thaise vliegvelden nog steeds dicht

 In Bangkok houden demonstranten nog steeds de twee internationale vliegvelden Don Mueang en  Suvarnabhumi bezet. Rond de vliegvelden is de noodtoestand afgekondigd.

Alle internationale vluchten van en naar Bangkok zijn voor onbepaalde tijd geannuleerd. Nederlanders in Bangkok wordt geadviseerd zich te melden bij de Nederlandse ambassade in Bangkok. Maar er is ook goed nieuws. Morgen wordt er voor de gestrande Nederlanders een oerhollandsch feestje georganiseerd met bitterballen, hutspot en Sinterklaas!

Het feestje wordt georganiseerd door de Nederlandse  Vereniging  Thailand om de circa 250 Nederlanders die in Bangkok zijn gestrand een hart onder de riem te steken. De borrel wordt morgen 29/11 gehouden op deze locatie en begint om 19:00 uur. Komt allen!

Het adres van de Nederlandse ambassade in Thailand is:

15 Soi Tonson, Ploenchit Road  
Lumpini, Pathumwan, Bangkok 10330  
Tel: +66 (0)2 309 5200  
website:  www.mfa.nl/ban

Voorlopig lijkt er  nog  geen einde aan de situatie te komen. De  politie  heeft zich rond de vliegvelden verzameld maar de demonstranten zijn niet van plan om weg te gaan.

Mensen die de komende tijd van plan waren om naar Thailand te reizen wordt geadviseerd contact op te nemen met hun touroperator of luchtvaartmaatschappij.

Reizigers die worden geraakt  door de protesten kunnen een beroep doen op het calamiteitenfonds als ze hebben geboekt bij een organisatie die is aangesloten bij de SGR.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.