Superjacht: Wally Power 118

Wally Power 118

De Wally Power 118 is een hypermodern superjacht dat doet denken aan de merkwaardige vormen van de Stealth vliegtuigen van de Amerikaanse luchtmacht. Dit jacht is een combinatie van een speedboot en een lounge-bar. De kruissnelhied is 60 knopen (111km/u). Niet slecht voor een schip van 36 meter.

De Wally Power 118 wordt voortgestuwd door drie gas turbines van elk 5.600 PK. Als je besluit om een tijdje 60 knopen te varen kun je dit zo’n 380 nautische mijlen (700Km) volhouden. Leuk rondje om het eiland dus. Zuinig is het natuurlijk niet dat snelle varen maar gelukkig heb je personeel om de tank te kunnen bijvullen met 22.000 liter brandstof.

Wally Power 2

Naast de zes personeelsleden kun je vier gasten uitnodigen naast jezelf en je internet-date. Lekker intiem dus allemaal en reuze betaalbaar. Edmiston heeft er een te koop voor € 17.750.000€ 12,5 mio. Valt vast nog wel een tonnetje of wat af te  pingelen, dus waar wacht u nog op? Zit je d’r komend seizoen in de Caribean lekker bij.

wallypower-seats

Wally, het bedrijf dat de Wally Power maakt, is ook aanwezig op de Monaco Yacht Show die gehouden wordt van 24 t/m 27 september 2008.

2 reacties op “Superjacht: Wally Power 118”

WOW wat een wonderschone boot is dat zeg! Deze boot was ook in de film ” The Island” onder de naam: The Renovatio. Helaas kan ik maar weinig hoge resolutie foto’s vinden van deze schoonheid. misschien kunnen jullie helpen?

Inderdaad prachtig schip. Voor foto’s kun je eens op de site van Wally kijken. Link staat bovenaan in het artikel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.