Skip the line tickets: nooit meer in de rij staan

Nooit meer in de rij staan voor een bezienswaardigheid. Ga voorbereid op reis en koop vooraf skip the line tickets.

skip the line

Groeiende populariteit van skip the line tickets

Je kent het vast, ellenlange wachtrijen voor een toeristische trekpleister. Ontvlucht je juist de dagelijkse file thuis, sta je op je  Citytrip weer in de rij. Met een goede reisvoorbereiding hoeft dit niet meer! Meer en meer musea en andere attracties in Rome, Barcelona of Parijs hebben tegenwoordig skip the line tickets. Toegegeven, thuis ben je wat langer bezig met je reisvoorbereiding maar het resultaat is een enorme tijdwinst op de bestemming. De skip the line tickets zijn soms zelfs goedkoper. En al zijn ze iets duurder, weegt dit op tegen lange wachtrijen? Wij hebben enkele skip the line tickets voor je op een rij gezet.

Direct Skip-the-line tickets & tours boeken voor:
[themify_button style=”outline” link=”https://www.opreis.nl/tickets/kaartjes-parijs/” ]Parijs[/themify_button] [themify_button style=”outline” link=”https://www.opreis.nl/tickets/kaartjes-londen/” ]Londen[/themify_button] [themify_button style=”outline” link=”https://www.opreis.nl/tickets/kaartjes-new-york/” ]New York[/themify_button] [themify_button style=”outline” link=”https://www.opreis.nl/tickets/kaartjes-barcelona/” ]Barcelona[/themify_button] [themify_button style=”outline” link=”https://www.opreis.nl/tickets/kaartjes-rome/” ]Rome[/themify_button] [themify_button style=”outline” link=”https://www.opreis.nl/tickets/kaartjes-parijs/” ]Parijs[/themify_button] [themify_button style=”outline” link=”https://www.opreis.nl/tickets/kaartjes-florence/” ]Florence[/themify_button] [themify_button style=”outline” link=”https://www.opreis.nl/tickets/” ] Skip the line tickets voor meer steden[/themify_button]

Skip the line Parijs

Een weekendje Parijs is pas compleet met een beklimming van de Eiffeltoren. Je kunt online via de site skip the line tickets bestellen voor een specifieke tijd. Je meldt je  tien minuten voor aanvang en hoeft dus nauwelijks meer te wachten.
Een bezoek aan het Louvre mag je  ook niet missen. Bestel op je gemak de tickets vooraf. Geen wachtrij, geen risico op lange rijen tijdens slecht weer.  Skip the line tickets voor Parijs.

Skip the line Berlijn

weekend berlijn

De Reichtag is één van de trekpleisters van Berlijn. De grote glazen koepel boven het gebouw zorgt soms voor lange wachtrijen. Ook hier is de skip the line ticket een uitkomst.
Skip the line tickets voor Berlijn.

Skip the line Rome

Gelukkig is het hier vaker lekker weer, maar staat u vervolgens in de zon te wachten. Bij het Vaticaan museum is wachten bijna een garantie. Vaak een reden voor mensen dit bezoek zelfs over te slaan. Alle reden dus om vooraf een ticket te kopen voor een specifieke tijd. Handig is ook de Roma pas waarmee je naast verschillende bezienswaardigheden ook het OV kunt gebruiken.
Skip the line tickets voor Rome.

Skip the line Barcelona

Het hoogtepunt van Barcelona is voor velen de Sagrada Familia. De rijen zijn soms uren! Koop dus vooraf je ticket en skip the line in Barcelona.

Skip the line Londen

Geen goedkope stad, maar met skip the line tickets kun je zelfs besparen! Je kunt de tickets voor de Tower of Londen al vooraf kopen en zo de wachtrij overslaan. Een ander idee is om vooraf een London Pass aan te schaffen, de prijs begint bij 52 pond en geeft veel mogelijkheden. Je kunt tickets krijgen voor diverse attracties waaronder de Tower of London en het reuzenrad de London Eye. Skip the line tickets voor Londen.

[themify_button style=”outline” link=”https://www.opreis.nl/tickets/” ] Skip the line tickets voor meer steden[/themify_button]

Goede reisvoorbereiding begint thuis. Opreis.nl biedt hiervoor o.a. handige inpaklijsten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.