Schooltassen mee op reis naar verre bestemmingen in het buitenland.

Verre bestemmingen, wie wil daar nou niet naar toe op reis? Bali, Australië, de Verenigde Staten, ga zo maar door: ze staan stuk voor stuk op de meeste verlanglijstjes. Op reis zul je tassen mee moeten nemen, dat is niet meer dan logisch. Schooltassen zijn vreemd genoeg hiervoor een goede optie, aangezien in zulke tassen veel opbergruimte zit. Thebagstore.nl biedt zulke tassen aan, zowel schooltassen dames als voor de heren. Hieronder vind je drie voorbeelden van prachtige schooltassen die jij mee kunt nemen op jouw tocht naar het buitenland.

Matt & Nat Brave

Matt & Nat is zonder meer een ondergewaardeerde producent van tassen. Dit merk afkomstig uit Canada heeft onder andere de Brave ontworpen, een beeldschone rugzak. Het is een stijlvolle tas geproduceerd van diervriendelijk materiaal. De body van de Brave is namelijk gemaakt van veganistisch leer, ook wel PVC genoemd, terwijl de voering van de rugzak van gerecyclede plastic flessen is. Dit model van Matt & Nat is dus uiterst milieuvriendelijk, naast dat het ook nog eens zeer mooi is. Het heeft een enigszins minimalistische uitstraling, hoewel het meerdere mooie details heeft. In de Brave zit veel opbergruimte, onder meer door de externe vakken. 

Björn Borg Core Backpack M

De Core Backpack M van Björn Borg is een sportieve rugzak, wat natuurlijk past bij tennislegende Björn Borg. Het is geproduceerd van polyester en in drie uitvoeringen te koop op Thebagstore.nl, te weten Grey Melange, Black en Forest Night. Deze rugzak heeft twee grote vakken, die beide gesloten worden door middel van een rits. In een van de twee vakken past een bij een laptop van 15 inch, waarvoor een speciale vak is ontworpen. Naast jouw notebook past er nog veel meer spul in de Core Backpack M, deze rugzak van Björn Borg is zonder meer groot en ruim te noemen. Dit maakt het dan ook zeer geschikt als schooltas, maar ook als tas mee op reis. 

Burkely Vintage Finn Laptoptas

Naast een rugzak als schooltas heb je meer opties voor schooltassen, zoals de Burkely Vintage Finn Laptoptas. Dit is een handtas die je tevens als schouder- en crossbody-tas kunt dragen door middel van een afneembare en verstelbare schouderband. Het is verkrijgbaar in twee varianten, te weten Black en Taupe. Deze tas van Burkely is geproduceerd van kwalitatief leer. In de schooltas past onder meer een 14 inch laptop, al passen nog veel meer van jouw benodigdheden erin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.