Ryanair Family Extra

Ryanair Family Extra


Ryanair Family Extra: voordeeltjes voor ouders en kinderen

Na jaren zonder kinderkorting of andere kindervoordelen heeft Ryanair de gezinnen nu als speciale doelgroep ontdekt.
Het programma voor families met kinderen wordt Ryanair Family Extra genoemd en biedt de volgende voordelen:

– Reizen met een baby van maximaal 23 maanden op schoot wordt gemakkelijker en goedkoper. De baby op schoot betaalt nu 20 euro per vlucht en voor deze baby mag een babytas van 5 kilo meegenomen worden.

– Twee baby/kinderaccessoires worden gratis toegelaten: één kinderwagen per kind wordt gratis toegelaten en één van de volgende items: een reiswiegje, kinderzitje of autostoeltje.

– Maximaal twee kinderen per begeleidende volwassene krijgen 50% korting op de tarieven voor ingecheckte bagage, geserveerde zitplaatsen, instappen met prioriteit en Ryanair reisverzekering als de begeleidende volwassene deze diensten ook aanschaft voor de volle prijs in dezelfde reservering.

– Als een gezin in één kalenderjaar twee keer een retourvlucht heeft gemaakt en de Family Extra kortingen heeft gebruikt, kan dit gezin een kortingscode aanvragen via de Ryanair website voor 20% korting op een derde vlucht.

Voor de laatste korting lijken maar weinig mensen in aanmerking te komen, maar het Family Extra programma is zeker een verbetering voor de gezinnen die wat comfortabeler willen reizen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.