Vietnam Visa approval letter aanvragen

vietnam visa approval letter

Visa approval letter Vietnam aanvragen

Visa approval letter Vietnam

Als je naar Vietnam op reis gaat heb je een visum nodig. Als toerist dien je een toeristen visum aan te vragen. Alle voorwaarden vind je hieronder uitgelegd, of vraag meteen een Visa approval letter aan.
Visum Vietnam aanvragen

Visa on arrival via opreis

Je kunt de letter of approval voor Vietnam simpel regelen via opreis.nl. De aanvraag gaat digitaal en bestaat uit een aantal eenvoudige stappen.
china visum ideal

Betaal veilig met iDEAL

De letter of approval kun je gemakkelijk en veilig afrekenen via je eigen bank met iDEAL of Bancontact /Mister Cash
Vietnam approval letter

Afhandeling aanvraag €19,95 all-in

Wij kunnen de Vietnamese Visa approval letter voor je regelen vanaf €19,95. Tijdens je aanvraag kun je nog kiezen voor de optie spoed.
vietnam letter of apprial snel

Gemakkelijk je LOA

Wij maken de aanvraag van de LOA Vietnam zo gemakkelijk mogelijk. Zo kost het je minder tijd want je hoeft niet naar Den Haag om je visum aan te vragen.
vietnam letter of approval afhandeling

Veilige afhandeling

De afhandeling van de aanvraag gebeurt via onze betrouwbare partner in Vietnam.

Visa approval letter Vietnam aanvragen, hoe werkt het?

Hieronder vind je uitgelegd hoe je een Visa approval letter (LOA) voor Vietnam kunt aanvragen.

Voor het visum van Vietnam het je een Visa approval letter nodig. Dit is een document dat je voor vertrek aanvraagt. Je kunt dit document eenvoudig digitaal aanvragen via opreis.nl.

Direct de Letter of Approval Vietnam aanvragen

Er is soms wat onduidelijkheid over het visum voor Vietnam. Op dit moment is een visum voor Vietnam verplicht. Een toeristenvisum voor Vietnam kun je het makkelijkst aanvragen bij aankomst in Vietnam.  Je kunt eenvoudig zelf je visum regelen als je een rondreis Vietnam gaat maken.

Wat is een Letter of Approval voor Vietnam?

Een letter of approval of kortweg LOA is een document van een aantal gescande pagina’s. Het wordt ook wel een visumautorisatiebrief genoemd. De Letter of Approval is opgesteld in het Vietnamees. Deze pagina’s bevatten de namen van reizigers die een visumaanvraag voor Vietnam gedaan hebben. Dit kunnen meerdere reizigers met verschillende nationaliteiten zijn. Deze LOA gebruik je om een visum bij aankomst in Vietnam te verkrijgen.

Visa on arrival Vietnam

Als je per vliegtuig Vietnam binnen reist kun je eenvoudig een visum bij aankomst of visa on arrival krijgen. Je hoeft dan niet vooraf naar in Nederland een visum te regelen. Je hebt hiervoor een Visa approval letter nodig. Zonder dit document krijg je geen visum bij aankomst.

Is een Letter of Approval hetzelfde als een visum voor Vietnam?

Nee, een LOA is een document dat je nodig hebt om een visum sneller en soms goedkoper bij aankomst in Vietnam te verkrijgen. Het visum voor Vietnam krijg je pas bij aankomst op de luchthaven in Vietnam. Zorg wel dat je de LOA geprint bij je hebt als je naar Vietnam reist.

Hoe snel krijg ik een Letter of Approval voor Vietnam?

Je krijgt binnen drie werkdagen de Letter of Approval per email toegestuurd. Je kunt ook kiezen voor een spoed aanvraag, vink dan spoed aan tijdens het bestellen van de LOA. Bij een spoed aanvraag ontvang je de LOA binnen een halve werkdag.

Visa approval letter Vietnam stap voor stap:

Stap 1) Vraag via opreis.nl de LOA aan en kies de levertijd van de LOA Vietnam
Stap 3) Vul na ontvangst van de LOA het Form of Arrival in.
Stap 4) Print het LOA en neem deze mee op je reis naar Vietnam

Benodigdheden en Checklist voor een Letter of Approval:
  • Je komt per vliegtuig aan in Vietnam
  • Paspoort dat tenminste 6 maanden geldig is bij aankomst
  • Pasfoto (minstens 1 pasfoto, recht van voren, oren zichtbaar, witte achtergrond)
  • Uitgeprint LOA Vietnam
  • $ 25 contant geld om het visum bij aankomst te betalen of $ 50 voor een visum waarmee je meerdere keren Vietnam binnen kunt reizen.

Letter of Approval Vietnam aanvragen