Reisgidsen voor Armenië en Georgië

Wil je graag wat informatie lezen over Armenië en Georgië voordat je op reis gaat? Of ben je benieuwd naar wat beide landen precies te bieden hebben? Dan raden we je aan om je te verdiepen aan de hand van een reisgids. De reisgidsen staan boordevol interessante informatie en tips en zijn gemakkelijk mee te nemen onderweg. Er bestaan verschillende reisgidsen geschreven in het Engels en in het Nederlands. Opreis.nl raadt je de onderstaande reisgidsen aan.

Georgië, Armenië & Azerbeidzjan - Lonely Planet

Georgië, Armenië & Azerbeidzjan – Lonely Planet
Lonely Planet is een bekende reisgids en erg geliefd door haar lezers. Voor een rondreis naar Armenië en Georgië kan je gebruik maken van de Georgië, Armenië en Azerbeidzjan bundel. Hier worden alle drie de landen in één reisgids besproken. De reisgids is Engelstalig en bevat veel gedetailleerde informatie per land. Zo lees je tips over onder andere de bezienswaardigheden, restaurants, vervoer en tours. Ook zijn de gedetailleerde kaarten in de Lonely Planet handig voor als je zelf graag de landen wilt verkennen. Daarnaast lees je in de Lonely Planet ook over de cultuur en natuur van de drie landen.
Deze reisgids van Lonely Planet is via bol.com online bestellen.

Georgië & Armenië - Reisgids Dominicus - Gottmer?

Georgië & Armenië – Reisgids Dominicus – Gottmer
De Dominicus reisgidsen serie zijn reisgidsen geschreven in het Nederlands. De reisgids is geschreven voor zowel Armenië als Georgië en bevat veel illustraties. De reisgids legt met name de nadruk op de culturele en historische hoogtepunten van beide landen. Daarnaast komen ook de toeristische trekpleisters in de reisgids uitgebreid aan bod. In deze reisgids lees je ook over de Kaukasische volkeren en de bijbehorende tradities. Ook worden er in de reisgids verschillende wandel- en klimtochten aangeraden. De reisgids leidt je naar diverse middeleeuwse kloosters, kerken en ongerepte bergtoppen.
Deze reisgids van Dominicus is via bol.com online te bestellen.

Rondreis Armenië en Georgië
Ben je nog aan het oriënteren naar de mogelijkheden voor een rondreis Armenië en Georgië? Laat je inspireren door het uitgebreide dag tot dag programma te lezen en vraag je eigen reisplan aan! Een rondreis naar Armenië en Georgië kan zowel in een groep als individueel geboekt worden. Lees wat de beste reistijd voor Armenië en Georgië is in onze blog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.