Passagier repareert vliegtuig

Een passagier heeft dit weekend de Boeing 757 gerepareerd waar hij zelf in zat.

Passagiers op een vlucht van Thomas Cook van Menorca naar Glasgow kregen dit weekend vlak voor dat ze zouden opstijgen te horen dat er een technisch probleem was met het vliegtuig. Er moest een specialist worden ingevlogen om dit op te lossen en dat zou een vertraging van acht uur betekenen…

Een passagier heeft dit weekend de Boeing 757 gerepareerd waar hij zelf in zat.

Passagiers op een vlucht van Thomas Cook van Menorca naar Glasgow kregen dit weekend vlak voor dat ze zouden opstijgen te horen dat er een technisch probleem was met het vliegtuig. Er moest een specialist worden ingevlogen om dit op te lossen en dat zou een vertraging van acht uur betekenen.

Voor de vakantiegangers die op weg terug waren naar huis was dit bepaald slecht nieuws en dat lieten ze dan ook  met veel gemor  blijken.

Een van de passagiers aan boord klaagde echter niet maar kwam in actie. Hij meldde zich bij het personeel aan boord en vertelde dat hij boordwerktuigkundige was voor een andere luchtvaartmaatschappij en dat hij misschien kon helpen.

De medewerkers van Thomas Cook benadrukken dat ze eerst hebben onderzocht wie de man was en of hij ook echt de juiste papieren had om vliegtuigen te repareren. Dit bleek het geval en zo kon de passagier het probleem in een half uur oplossen.

Toen hij weer aan boord kwam en de purser omriep dat het probleem was opgelost, werd de bijklussende passagier door het gehele vliegtuig met luid applaus ontvangen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.