Passagier filmt noodlanding vliegtuig

Piloot maakt geslaagde noodlanding en passagier filmt het…

Afgelopen zaterdag heeft een passagier van een binnenlandse vlucht in Amerika een noodlanding gefilmd van het toestel waar hij in zat.

Het toestel van Delta Airlines was bezig met een binnenlandse vlucht van Atlanta naar New York en had problemen met het landingsgestel bij de landing. Het rechterwiel wilde niet uitklappen. De piloot week daarop uit naar JFK Airport in New York om een noodlanding te maken.

En een van de passagiers heeft dat voor ons gefilmd zodat wij allen kunnen meemaken wat dat nou precies is, zo’n noodlanding. Met z’n mobiele telefoon maakte hij opnamen en daarop is te zien dat een van de vleugels over de landingsbaan schuurt en een vonkenregen veroorzaakt.

Verder gebeurt er eigenlijk verbazend weinig. Geen gegil of paniek aan boord, geen enorm geschud, geen koffers die uit rekken vallen. Alleen de stem van een stewardess die constant “stay down, heads down” roept.

De piloot heeft het vliegtuig uiteindelijk veilig aan de grond gezet en iedereen kon, geschrokken maar ongeschonden, het vliegtuig verlaten.

De beelden staan op youtube.

Één reactie op “Passagier filmt noodlanding vliegtuig”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.