Vacature Treinspecialist & Klantgeluk

Vacature Treinspecialist & Klantgeluk

Heb jij een passie voor reizen, krijg je er energie van om mensen te helpen en wil je een belangrijke bijdrage leveren aan duurzaam toerisme? Dan is het zeker de moeite waard om deze vacature voorTreinspecialist & Klantgeluk door te lezen. Wie weet tot snel bij Opreis.nl!

Wat wordt jouw rol?

Als Treinspecialist & Klantgeluk Medewerker maak je deel uit van het hart van Opreis.nl, waar je nauw samenwerkt met 3 vaste en 4 remote collega’s binnen team Treinreizen en Klantgeluk. Samen met je collega’s doe je alles om onze reizigers onvergetelijke en zorgeloze treinavonturen te bezorgen. Denk aan het ontwikkelen van nieuwe reizen, het samenstellen van reisinformatie, het boeken van treintickets en het bieden van support tijdens de reis. Dit teamwork, zowel face-to-face op ons kantoor in Utrecht als digitaal, vormt de basis van onze succesvolle aanpak om steeds meer mensen kennis te laten maken met een vakantie per trein.


Ilse, Manager team Treinreizen & Klantgeluk, over haar rol bij Opreis.nl
“Ik werk sinds ruim anderhalf jaar bij Opreis.nl en ik ben blij dat ik deze stap heb genomen. Het werken bij een start-up is natuurlijk heel iets anders dan bij een bedrijf wat al langer op de markt is. Je hebt de vrijheid om mee te denken over processen en de productontwikkeling. Je eigen inbreng wordt gewaardeerd. Het is een echte ‘hands-on’ baan, in een leuk team met humor, waarin iedereen elkaar respecteert. Kom je erbij?”


Over Opreis.nl

Bij Opreis.nl werken we vanuit de overtuiging dat reizen en duurzaamheid hand in hand kunnen gaan. Het is onze missie om treinvakanties tot een (meer dan) volwaardig alternatief te maken voor auto- en vliegvakanties. Dat doen we met tot in de puntjes geregelde treinrondreizen die altijd voldoen aan de drie Opreis.nl basisprincipes: duurzaam, avontuurlijk en ontspannen.

Gedreven door deze ambitie is Opreis.nl ontstaan, als nieuw initiatief van Mevo Reizen, dat meer dan 20 jaar ervaring heeft met het organiseren van treinreizen. Bij Opreis.nl richten we ons volledig op het organiseren van rondreizen binnen Europa, zónder vliegreizen. Daarbij begrijpen we dat niet alleen de reis telt, maar vooral ook de ervaring eromheen. Onze treinspecialisten doen daarom alles om treinreizen, en het boeken ervan, zo leuk en zorgeloos mogelijk te maken. Zo combineren we bij Opreis.nl duurzaamheid met reisplezier: minder milieu-impact zonder in te leveren op de avontuurlijke en ontspannen ervaring van jouw vakantie.

Sinds de start van Opreis.nl in 2022 is het team van Opreis.nl gegroeid naar 6 vaste en 4 remote collega’s. We hebben de ambitie om komende jaren verder door te groeien zodat we nog meer reizigers een avontuurlijk, duurzaam en ontspannen treinavontuur kunnen bezorgen. Kom jij erbij?

Wat verwachten we van jou?

  • Je bent ambitieus en wil impact maken door bij te dragen aan duurzaam toerisme
  • Je ademt klantgerichtheid en geeft alles om onze reizigers zorgeloze onvergetelijke treinavonturen te laten beleven
  • Je werkt nauwkeurig en bent super scherp op details
  • Je hebt minimaal een HBO-opleiding afgerond 
  • Je kan goed samenwerken, maar kunt en durft ook zelf knopen door te hakken
  • Je bent handig met online tools zoals Google Sheets en Google Docs
  • Je kan problemen in processen signaleren en bijdragen aan oplossingen
  • Je draait mee in de poule voor de bereikbaarheidsdienst
  • Je spreekt en schrijft uitstekend Nederlands en goed Engels

Uren, salaris en werklocatie

We bieden je een uitdagende baan met een salaris boven de reiswerk CAO, aangevuld met een persoonlijk treinreisbudget en bonusregeling. In overleg bepalen we het aantal uren (minimaal 32 uur) en je werkt op kantoor in Utrecht en eventueel thuis. 

Kom jij ons versterken?

Spreekt de vacature je aan en denk je dat jij voor ons dé nieuwe aanwinst voor team Treinreizen en Klantgeluk bent? Stuur dan een mailtje naar onze collega Bas via bas@opreis.nl met jouw motivatie en CV. Wie weet tot snel in ons centraal gelegen kantoor in Utrecht!

Inloggen