OAD wil gespreide vakanties

bus van OAD in de sneeuw

Tijdens de presentatie van de jaarcijfers vandaag (€ 1,1 miljard  omzet) heeft  Oad-topman Louis Frankenhuis gepleit voor een kortere zomervakantie in combinatie met meer mogelijkheden om gedurende het jaar vakantiedagen op te nemen.

Frankenhuis neemt het in zijn presentatie op voor gezinnen: “Gezinnen met kinderen zijn op alle fronten de dupe, ze zijn gebonden aan drukke en dure vakantieperiodes en betalen daar ook nog de hoofdprijs voor.†

Volgens de OAD-topman leidt een korter hoogseizoen tot een betere prijs-kwaliteit verhouding. Maar ook meent hij dat hiermee de files zullen afnemen en het milieu wordt ontlast. Hoera! verbeter de wereld begin met de zomervakantie.  

Meneer Frankenhuis wil zijn bussen natuurlijk graag het hele jaar kunnen inzetten en niet alleen in de zomer en een paar winterweken. Nu kunnen ze in de tussenperiode hooguit zo af en toe een festivalletje doen of misschien eens bijspringen bij de NS en dat is natuurlijk bedrijfseconomisch gezien niet ideaal.

Het is mooi om te zien dat men inmiddels zover is dat bij elk issue een groene verantwoording kan worden verzonnen. Daarom, hoezee voor deze oplosser van het fileprobleem en voorvechter van het milieu. Hoezee voor  Louis Frankenhuis, lang leve de OAD. Voor een beter milieu, rijdt OAD. Maar niet in de zomervakantie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.